Shiba Inu kurucusu sosyal medyadan kayboldu! İşte nedeni
Shiba Inu kurucusu sosyal medyadan kayboldu! İşte nedeni

Shiba Inu kurucusu sosyal medyadan kayboldu! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu kurucusu ilk günden bu yana ‘Ryoshi’ adıyla kimliğini her zaman gizlemişti. Ryoshi, Pazartesi günü Medium platformundaki dört blogunun tamamını kaldırmanın yanı sıra tüm Twitter üzerinden de kayboldu. Twitter tanıtıcısı, önceki tüm tweet’ler, medya ve beğeniler silinmiş halde yer alıyor.

İlginç bir şekilde, SHIB kurucusu, Ryoshi daha önce kendisine ‘SHIB ve LEASH Kurucusu’ olarak hitap etmişti.

Shiba Inu kurucusu nereye kayboldu?

Ayrıca, Ryoshi Medium’daki bütün faaliyetlerini de sildi. Bu amaçla, SHIB yaratıcısı geçmişten gelen tüm Medium içeriğini sildi. Bu aslında Ryoshi’nin artık sosyal medyada sıfır varlığa sahip olduğu anlamına geliyor. SHIB yatırımcıları ve destekçileri bu son gelişmeye karışık tepkiler veriyor. Bazıları bunun bazı iyi haberlerin habercisi olabileceğini öne sürerken, birçoğu bu konuda kafa karışıklığını dile getirdi.

Hareketle ilgili kafa karışıklığı ve tartışmanın ortasında, gizemli Ryoshi, Medium hesabı aracılığıyla bir mesaj gönderdi. Oldukça belirsiz bir şekilde, Ryoshi bir gün herhangi bir bildirimde bulunmadan sonsuza kadar gidebileceğini ima etti.

SHIB yaratıcısı bugün şunları söyledi:

“Önemli biri değilim ve bir gün haber vermeden gideceğim. SHIBA’yı alın ve frenlere doğru yolculuk edin.”

“Başından beri söyledim, ben bir hiçim, önemli değilim. Başarılı olsa bile “kimliğimin” maskesini düşürme çabaları ezici olacaktır. Ben sadece klavye başında hiçbir önemi olmayan bir adamım ve değiştirilebilirim. Ben Ryoshi’yim.”

Bu arada, SHIB fiyatı 24 saat öncesine göre yukarı yönlü bir seyir izliyor. CoinMarketCap’e göre SHIB, yazı yazarken 24 saat içinde %0,24 artışla 0,000012 dolardan işlem görüyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin