Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı yeni bir rekor daha kırdı!
Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı yeni bir rekor daha kırdı!

Shiba Inu (SHIB) kullanıcı sayısı yeni bir rekor daha kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Benimsenmesi her geçe gün artan meme coin balina hesapları tarafından da büyük ilgi görüyor. Veri analitik firması olan WhaleStats tarafından yayınlanan verilere göre, Shiba Inu sahiplerinin sayısı, iki hafta önce belirlenen 1.145,212 ATH’yi geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.160,123’e kadar yükseldi.

Shiba Inu sahiplerinin sayısındaki artışın yanı sıra WhaleStats, ilk 1000 Ethereum cüzdanının meme coin yatırımlarını artırdığını tespit etti. İlk 1000 Ethereum cüzdanı, şu anda 1.15 milyar dolar değerinde toplam 55.732.495.492.864 SHIB bulunduruyor.

Shiba Inu FTX’i geride bıraktı

Yatırımcıların genişlemesi iyiye işaret; yatırımcıların kripto paralara güvendiğini ve fiyatlar düştükçe projeye, ekibine ve gelecekteki hedeflerine güvenerek girdiler aldıklarını yansıtır.

Bugünün erken saatlerinde WhaleStats, SHIB‘nin FTX tokenini (FTT) çevirerek toplam 1,67 milyar dolar değerindeki en büyük token pozisyonu haline geldiğini bildirdi.

Bununla birlikte, yazım sırasında FTT, SHIB değerlemesine sahip ilk 1.000 Ethereum cüzdanının 1.23 milyar dolara düşmesinden sonra dolar değerine göre en büyük token olarak konumunu geri kazanmıştı.

Son gelişmeler, SHIB topluluğunun, özellikle son piyasa çöküşü sırasında önemli bir büyüme kaydettiğini ortaya koyuyor. Shiba Inu, 2020’deki lansmanından bu yana ilk yatırımcıların önemli kazanımlar kaydetmelerine yardımcı oldu. Meme coini dip noktada kaçıranlar ise son düşüşten faydalandı.

İki gün önce, kripto balinaları 73.4 milyon dolar değerinde olan 3.6 trilyon Shiba Inu tokeni satın almak için piyasa çöküşünden yararlandı.

Şaka parası olarak ortaya çıkan meme coin ödemede kullanımı da dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için benimsenmiştir. Bu arada, SHIB sahipleri artık BitPay cüzdanlarını kullanarak e-ticaret platformu Amazon’da alışveriş yapabiliyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin