Shiba Inu kritik seviyeye yaklaşıyor! Fiyatı ne bekliyor?

Shiba Inu kritik seviyeye yaklaşıyor! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Ocak’tan bu yana %26’lık bir artışın ardından Shiba Inu (SHIB) fiyatı, kritik seviyeye yakın işlem görüyor. Ocak ayının en yüksek seviyesi olan 0.000033 doların üzerinde bir kırılma, bir sonraki yükselişi 0.000035 dolar seviyesine getirebilir.

Robinhood listemesiyle ilgili söylentiler Shiba Inu fiyatını artırdı

Yükselişe ZeroHedge’in Twitter’da “Shiba Inu Robinhood listelemesi Şubat ayında gelecek” paylaşımı neden oldu. Ancak Robinhood, tweet hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı.

Shiba Inu kritik seviyeye yaklaşıyor! Fiyatı ne bekliyor?
SHIB fiyat grafiği

4 saatlik grafikte fiyat, çift tepe oluşumu oluştururken 0.000033 dolar civarında güçlü bir dirençle karşı karşıya. 13 Ocak’ta söz konusu seviyeyi test ettikten sonra meme tokeni düştü, ancak kısa süre sonra aynı seviyeye geri döndü. Bu nedenle, bahsi geçen seviye SHIB için kritik bir seviye haline geldi. 10 Ocak’ta kurulan 0,000026 dolarlık en düşük seviyedeki yükselen trend çizgisi, boğalar için destek görevi görüyor.

Teknik kuruluma geçildiğinde, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 69.0 seviyesinden geri çekilerek 60’a geldi. Bunun yanında, MACD, paritenin doğal gücünü gösteren orta çizginin üzerinde işlem görüyor.

Hacim osilatörü ayrıca meme tokeninin yükseliş tezini de destekliyor. Fiyat, 100 günlük EMA (Üssel Hareketli Ortalama) yakınında mücadele ediyor. 200-EMA’nın üzerinde bir kabul, boğaların bir sonraki 0,000035 seviyesini devralmasını sağlayacaktır.

Madalyonun diğer tarafında ise, yükselen trend çizgisinin kırılma ihtimali var. Bu senaryo fiyatı, 20 ve 50 EMA’nın altına çekebilir ve bu da alıcıları rahatsız edebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin