Shiba Inu kritik seviyede işlem görüyor! Mevcut koşullar meme coin'i nasıl etkileyecek?
Shiba Inu kritik seviyede işlem görüyor! Mevcut koşullar meme coin'i nasıl etkileyecek?

Shiba Inu kritik seviyede işlem görüyor! Mevcut koşullar meme coin’i nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, piyasadaki en çok işlem gören kripto para birimlerinden biri haline geldi. Meme coin ATH’sinin %80 altında işlem görmesine rağmen, analistler önümüzdeki boğa koşusunda 1 dolara ulaştığını gören bir canlanma bekliyor.

SHIB odaklı Twitter hesabı Shiba Inu News’e göre, Shiba Inu Robinhood’un ticaretinde en çok işlem gören varlık haline geldi. Robinhood’daki artış, SHIB’yi Ekim sonunda Robinhood’un ilk 5 kazanan listesine iten yakın tarihli bir fiyat artışından sonra geldi.

28 Ekim’deki resmi bir Robinhood tweet’i, SHIB’nin o hafta sırasıyla DOGE, ETH ve AVAX’ın ardından %18 tırmandığını gösterdi. O zaman, balinalar da görünüşte yükselişi tahmin ettiler ve birikime başladılar.

Shiba Inu News ayrıca yakın zamanda SHIB’nin %200’e varan bir yanma oranına ulaştığını duyurdu. Bununla birlikte, Shibburn web sitesine göre, bu hızla düştü ve basın saatinden itibaren %57’nin biraz üzerinde hareket ediyor. Site ayrıca dün yaklaşık 26.5 milyon SHIB’nin yakıldığını ve bugün 14 milyondan fazla SHIB’nin yakıldığını belirtiyor.

SHIB yanıkları, kaynağı doğrudan azaltan Genesis adresi (Kara Delik) dahil olmak üzere toplam üç adres kullanılarak hesaplanır. Diğer ikisi, elde edilebilir anahtarları olmayan ölü cüzdanlardır. Şimdiye kadar, ağ ilk tedarikten 410 trilyon SHIB’den fazla yaktı.

Token yakma, Shiba Inu’nun deflasyonist kalmasına yardımcı olur. Genel olarak, bu yanma oranları değişkendir ve çok yüksek veya düşük olabilir. Yakmanın SHIB fiyatını yükseltmeye yardımcı olacağı düşünülse de, buna karşılık fiyatların her zaman artacağının garantisi yoktur.

Shiba Inu şu anda 0,00001097 dolardan işlem görüyor ve bu, son birkaç ayda belirlenen en önemli 0,000012 dolar fiyat noktasının biraz altında bir seviyedir. Tokenin günlük grafiği, daha fazla fiyat artışına hazır görünen simetrik bir üçgen deseni gösteriyor. Yine de, meme coin’in piyasadaki trendi takip etmesi bekleniyor. Piyasa koşulları olumsuz kalırsa, SHIB bir sonraki destek seviyesi olan 0,0000092 doları hedefleyebilir.

Shiba Inu güncellemeleri

Robinhood, artan SHIB ticaret faaliyetini gördüğünden, diğer platformlar farklı bir görünüm sunabilir. Yakın tarihli bir rapora göre, birkaç balina, çoğu FTX’ten olmak üzere yaklaşık 1.5 trilyon SHIB taşıdı. Bu, FTX’in tüm para çekme işlemlerini işlem başına 1.000 dolar ile sınırlandırmasından önce gerçekleşti.

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, birkaç Shiba ekosistem haberi ve güncellemesi daha sağladı. Yakın tarihli bir gönderide Kusama, dünya çapında oyuncular tarafından 250.000’den fazla kez indirildiğini kaydettiği kart tabanlı bir mobil oyun olan Shiba Eternity için resmi bir oyuncu rehberini ve bilgisini duyurdu. Kusama ayrıca, “anlatıya hayat veren birçok benzersiz görüntü” içeren bir NFT düşüşünü de duyurdu.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin