Shiba Inu kritik eşikte: Çöküş mü geliyor, roket mi? İşte teknik analiz
Shiba Inu kritik eşikte: Çöküş mü geliyor, roket mi? İşte teknik analiz

Shiba Inu kritik eşikte: Çöküş mü geliyor, roket mi? İşte teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), iki ayı aşkın bir süredir 0,034 ile 0,018 seviyeleri arasında kısa bir konsolidasyon yaşadı. Alıcılar şimdi üç haftalık trend çizgisi direncinde (beyaz, kesikli) gerilim oluşturmuş durumda.

Bu analizimizde SHIB fiyatlarının 1000 ile çarpıldığını unutmayın. Bol sıfırlı ve yorucu bir format yerine bunu tercih ettik.

Satıcılar mevcut aralıkta daha yüksek fiyatları reddederse, SHIB kendisini hemen talep bölgesine doğru kısa vadeli bir geri çekilme için konumlandıracaktır. Aynı şekilde, 0,02439 üzerindeki herhangi bir kapanış, altcoin’in 0,025 bölgesine doğru toparlanmasına yardımcı olacaktır.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB son 24 saatte %4,45 artışla 0,02446’dan işlem görüyor.

SHIB 4 saatlik grafik

Shiba Inu fiyat 22 Ocak’ta üç ayın en düşük seviyesine ulaşır ulaşmaz, alıcılar son beş ayda olduğu gibi 0,018’de aktifleşti. Kısa bir süre sonra SHIB boğaları, altcoin’in 0,034’teki uzun vadeli tavanından geri dönmeden önce değerini ikiye katlamasına yol açan bir ralli başlattı.

Son hareketler, SHIB aşağı kanalından (sarı) çıkıp 20/50 EMA’sını geçtiği için boğaları destekledi.

Şimdi 0,024 seviyesi, alıcıların sağlam bir avantaj elde etmeleri için devrilmesi gereken kritik bir bölge konumunda. Bu seviyenin altındaki herhangi bir kapanış, gizli bir düşüş eğiliminin varlığını teyit edecek ve satın alma çılgınlığını durdurabilir. Alıcılar yine trend çizgisi direncine meydan okumadan önce geri çekilme talep bölgesinde kalmaya devam edecek.

Göstergeler ne anlatıyor?

RSI’ın aşırı satım bölgesinden yükselişi dikkat çekiciydi. Eğilim çizgisi direncinin altındaki herhangi bir yakınlık, gizli düşüş eğilimini yeniden teyit edebilir.

Bununla birlikte, CMF sıfır çizgisini geçti ve bir satın alma avantajı olduğunu gösterdi. Ayrıca, DMI yükseliş görüntüsünü yineledi, ancak ADX SHIB için zayıf bir yön eğilimi öngördü.

Sonuç

0,024 bölgesi, alıcıların 200 EMA’sını (sarı) test etmek üzere toparlanma için hayati önem taşıyor. Bundan önce, SHIB muhtemelen 0,022 ve 0,023 dolar seviyeleri arasında sıkışabilir.

Ayrıca Shiba Bitcoin ile %80 oranında 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, kral kripto paranın hareketine dikkat etmek, kârlı bir hareket için gerekli olmaya devam ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin