featured

Shiba Inu kritik destek noktasında tutunuyor! Yatırımcılar için nasıl bir fırsat mevcut?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu fiyatı, geçen ay var olan aynı destek noktasında. Son birkaç haftadadır piyasadaki katı satış baskısına rağmen, SHIBA nispeten yerini korumayı başardı. Altcoin’in yukarı yönlü hareket potansiyel mevcutken, olumsuz yöndeki potansiyeli minimum.

Shiba Inu fiyatı son iki haftada çok iyi performans gösterdi. Kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte yoğun bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Ancak SHIBA boğaları şimdiye kadar fiyatları sabit tutmayı başardı.

Shiba Inu 0.0000300 dolar seviyesini koruyor

Altcoin kritik destek noktasını korumayı başarırken yatırımcılar yükselişi heyecanla bekliyorlar.

0.0000025 dolar seviyesindeki ters dönüş noktası ve grafiklerdeki Shiba Inu fiyat hareketi, çoğunlukla sabit kaldı. İlk olarak Aralık 2021’in başlarında oluşan grafikte teorik bir uzun ticaret kurulumu aktif olmaya devam ediyor. Giriş noktasını kaçıran yatırımcılar için yeniden piyasaya giriş fırsatı var.

Shiba Inu grafik

Shiba Inu için uzun vadeli yatırım, 0,0000375 dolar civarında tutarında bir satın alma durdurma emri, 0,00000275 dolarda bir stop-loss ve 0,000775 dolarda take-profit işlemleri ile mantıklı olabilir. Bu yatırım fikri, girişten itibaren %100’ün üzerinde bir kâr getirebilir.

Yatırım modeli, bir ayı tuzağı biçimi olan Boğa Sarsıntısı olarak bilinen Nokta ve Şekil modeline dayanır. Bununla birlikte, Shakeout boğa formasyonu yalnızca daha geniş bir yükseliş trendinin parçası olan yeni bir yükseliş trendinin altında veya başında göründüğünde geçerlidir. Mevcut Shiba Inu fiyat hareketi tüm bu gereksinimleri karşılamaktadır.

Bu teorik yatırım fikri, eğer altcoin’in fiyatı 0,000002500 dolar seviyesinin altına düşerse geçersiz olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin