featured

Shiba Inu, kritik bir noktada işlem görüyor! Sıradaki hareket büyük ralli olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, önemli bir direnç noktasının üzerine çıkmaya çalışıyor.

Shiba Inu’nun son zamanlarda gördüğümüz sorunlu fiyat performansına rağmen, çoğu analistin yaptığı olumsuz yorumlara rağmen meme coin yukarı doğru hareket ediyor.

50 EMA seviyesine yaklaşılıyor

50 EMA, fiyatın daha önemli fiyat seviyelerine ulaşması için kırılması gereken önemli bir engeldir.  Bir kopuştan sonra, gözde meme coin resmi olarak bir yükseliş trendine girecek ve yatırımcıların kâr etmesine olanak sağlayacaktır.

Ne yazık ki yukarıda bahsedilen kırılma, Shiba Inu’yu %50 kâr seviyesinin üzerine çıkarmayacaktır. Bunun için fiyatın 0,00002 dolar seviyesinin üzerine çıkması gerekiyor.

Daha önce, yatırımcıların çoğu bu fiyat civarında pozisyonlarını tasfiye etmek zorunda kaldı. Ardından, meme coin’in fiyatı 0,00001 dolara yakınken iyi bir giriş noktası olarak değerlendirildi.  Bugün gördüğümüz kadarıyla Shiba Inu, küçük ve orta balinaların elindeki yüksek token konsantrasyonu nedeniyle yerel direnç noktalarını kırmayı her başardığında satış baskısında büyük bir artışla karşı karşıya kalıyor.

Hacim hâlâ düşüyor

Olumlu fiyat performansına rağmen, Shiba Inu’nun ticaret hacmi hâlâ düşüyor. Bu nedenle meme coin’in volatilitesi son derece düşük bir seviyede kalıyor. Böyle bir eğilim, ağırlıklı olarak spekülatif çekiciliğe dayanan bir token için olumsuz bir faktördür.

Shiba Inu grafik

Shiba Inu ekosisteminin temel büyümesi, onu Ethereum veya Cardano gibi endüstri devleriyle aynı sıraya koymaya yetmedi. Token’ın kullanılabilirliği çoğunlukla geliştirme aşamasında olan Shibarium Metaverse’e bağlıdır.

Bu yazının yazıldığı sırada meme coin, 0,000011 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2 oranında bir artış kaydedildiği anlamına geliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin