Shiba Inu’da kabus geliyor: Fiyat bu seviyelere çökebilir! SHIB mazi mi oluyor?
Shiba Inu’da kabus geliyor: Fiyat bu seviyelere çökebilir! SHIB mazi mi oluyor?

Shiba Inu’da kabus geliyor: Fiyat bu seviyelere çökebilir! SHIB mazi mi oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyat performansı son 6 ayda piyasada büyük bir tartışma haline geldi. Kripto para 0,0008 dolardaki ATH’sinden 0,0000176 dolara düştü. Bu da son 6 ayda yaklaşık %78’lik bir gerileme anlamına geliyor. Shiba Inu bugün piyasada hayli kötü durumda.

Shiba Inu ATH’den yüzde 78 daha geride

Ancak kripto uzmanları, Shiba Inu’nun daha da düşebileceğini ve tekrar 0,000000001 dolara ulaşabileceğini söylüyor. Shiba fiyatının düşüşüşü durmazsa kabus senaryo gerçek olabilir. Kripto para son altı ayda değerinin %78’ini kaybetti ve halen değer kaybetmeye devam ederken manzara daha da kötüleşebilir.

Fed düzenlemelerinin neden olduğu fiyat çöküşünün yanı sıra, bu parayı bu fiyata geri itebilecek başka faktörler de var. Proje eksikliği de bunlardan Shiba’nın yaptığı tüm hamlelere rağmen, önemli bir fiyat artışının olmasının nedeni de bu.

Hamleler neden işe yaramıyor?

Shiba Inu ekibi, kripto para üzerinde bir miktar etkisi olması beklenen katman-2 çözümünü, Shibarium protokolünü başlatmak üzere. Ancak Shiba ekibinin yapması gereken çok şey var. Bunlardan biri de öteki coin’lerle rekabeti yenmek.

Birkaç rakip kripto para Shiba Inu’yu 0,0000000001 dolara geri itebilir. Yatırımcılar şu sıra meme coin’lerdense daha güvenilir ve projeye sahip büyük kriptolara yükleniyor. Shiba Inu’nun bu çöküşten sağ çıkması gerekiyor.

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin