featured

Shiba Inu, durgun fiyat hareketine rağmen işlem sayısında yüzde 700’lük bir artış kaydetti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), ağ işlem sayısında %700’lük çarpıcı bir artış yaşadı. Oldukça kısa bir süre içinde işlem sayısı 5,000’den 36,700’e yükseldi. Bu ani artış, özellikle Shiba Inu token’ının nispeten sakin performansı düşünüldüğünde olağandışı ve kafa karıştırıcı görünüyor.

İşlem sayısındaki artışın ardındaki nedenler belirsizliğini koruyor. Ancak bazıları bunun perakende yatırımcıların artan ilgisinden veya ani bir balina faaliyeti akışından kaynaklanabileceğini düşünüyor. Kullanım oranı gibi tamamlayıcı göstergeler de durağan ve bu da genel olarak ağdaki etkinlik eksikliğine yansır.

Shiba Inu

Nedeni ne olursa olsun artan ağ etkinliği, SHIB token’ı  için henüz önemli bir fiyat hareketine dönüşmedi. Şu anda, Shiba Inu’nun volatilitesi düşük kalmaya devam ederken fiyat, grafikteki bir üçgen modeli içinde konsolide oluyor gibi görünüyor. Volatilitedeki bu genel düşüş, meme coin’in her iki yöne doğru da önemli bir hareket gerçekleştirebileceği anlamına gelmektedir.

Sırada ne var?

Mevcut üçgen modelinden bir kırılma, yeni bir yükseliş eğiliminin başlangıcına işaret edebilecekken aynı zamanda daha fazla değer kaybetmesine de sebep olabilir. SHIB fiyatı, üçgenin zirvesine yaklaşırken, yatırımcılar bir sonraki büyük hareketi tahmin etmeye çalışarak piyasayı yakından takip ediyor.

Mevcut sakin piyasa performansına rağmen Shiba Inu ekosisteminin gelişmeye ve genişlemeye devam ettiğini belirtmekte fayda var. Projenin geliştiricileri, gelecekte SHIB token’ının benimsenmesini ve talebini potansiyel olarak artırabilecek çeşitli girişimler üzerinde aktif olarak çalışıyorlar.

Gözde meme coin, son 24 saatte oldukça durgun bir performans gösterdi ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00001 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin