Shiba Inu işlem hacmi artıyor! Fiyat nasıl etkilenir?
Shiba Inu işlem hacmi artıyor! Fiyat nasıl etkilenir?

Shiba Inu işlem hacmi artıyor! Fiyat nasıl etkilenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar SHIB’in bir sonraki fiyat hareketini tahmin etmeye çalışırken, Shiba Inu işlem hacmi yaklaşık %50 arttı. CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içinde 415.461.500 dolar değerinde SHIB token takas edildi.

Alıcılar ve satıcılar tarafından değiş tokuş edilen miktarı ifade eden işlem hacmi, genellikle yatırımcıların konumlarını ölçmek için kullanılabilir.

Yazının yazıldığı sırada, Shiba Inu son 24 saatte %4,53 düşüşle 0,00001243 dolardan işlem görüyor. Bu, ABD kripto baskısı ile ilgili endişelerin getirdiği mevcut kripto pazarındaki düşüşle uyumludur.

Shiba Inu günlük grafiğinde Golden Cross mu görüldü?

SHIB günlük grafiğindeki hareketli ortalamalar (MA) 50 ve 200 yakınsamaya ayarlandı. SHIB, günlük grafiğinde hiçbir zaman geçiş yaşamadığından, bu nadir görülen bir durumdur. Crossover’lar daha önce SHIB’in saatlik ve hatta dört saatlik grafiklerinde görülmüştü, ancak günlük grafikte görülmüyordu.

Yatırımcılar şu anda geçişe odaklanmış durumda çünkü yükseliş ve düşüş eğilimi için net bir yön belirlenebilir. İki olasılık olabilir: birincisi, MA 50 MA 200’ü geçtiğinde meydana gelen ve analistler tarafından piyasada açık bir yükselişe işaret ettiği görülen “Golden Cross” söz konusudur.

İkincisi, “Death Cross”, MA 50 MA 200’ün altına düştüğünde oluşan ve uzun vadeli bir ayı piyasasına işaret eden bir grafik modelidir. Günlük RSI, nötr 50 seviyesinin üzerinde, bu da hem boğaların hem de ayıların piyasada liderliği ele geçirmeyi beklediğini gösteriyor. Dört saatlik grafikte pozitif bir geçişin oluşması boğalara güven verebilir, ancak genel piyasa eğiliminin SHIB’in bir sonraki fiyat hareketini belirlemede daha büyük bir rol oynadığı görülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin