featured

Shiba Inu işlem hacmi %128’lik bir artış kaydetti! Düşükten satın almak için son şanslar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, şu anda 0,0000081 dolar civarında tutunmaya çalışıyor.

CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu’nun işlem hacmi %128’den fazla arttı. Kripto para piyasasındaki satışların yoğunlaşması ile birlikte, son 24 saat içinde 20,1 trilyon adet SHIB token’ı ile işlem yapıldı. Bu da 164,114,453 dolara denk gelmektir.

Artan volatilitede, deneyimli yatırımcılar kârlarını en üst düzeye çıkarmak için büyük miktarlarda alım satım yaptıklarından, genellikle daha yüksek ticaret hacimleri kaydedilir.

Benzer şekilde SHIB hacmindeki artış, fiyatın altı ayın en düşük seviyelerine gerilemesi ile yatırımcıların düşük fiyatlardan satın almasından kaynaklanıyor olabilir. Yatırımcılar, bu fırsatı kaçırmak istemiyor gibi görünüyor.

Ancak bazı analistler, alıcılar ve satıcılar arasında taşınan toplam birim sayısının veya işlem hacminin yatırımcı stratejisinin güvenilir olmayan bir göstergesi olabileceğine inanıyor.

SHIB kritik destekte

Shiba Inu, fiyatı art arda üçüncü gün düşüş kaydettiği için 16 Aralık tarihinde 0,0000080 dolarda bulunan destek noktasına dokundu.

Shiba Inu

Alıcılar, fiyatın 0,000082 dolara doğru bir toparlanma gerçekleştirmesinin ardından bir miktar hareketlendi. Şu anda Shiba Inu, bu aralık civarında işlem görüyor olmasına rağmen, alıcılar bunu düşüşten satın alma fırsatı olarak görüyor.

SHIB fiyatı, bu yıl Haziran ayında bu önemli desteğe ilk kez dokunmasının ardından yükselişe geçmişti. Gözde meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000082 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %4,52 oranında düşüş yaşadı.

Şu anda piyasanın üzerinde kara bulutların olmasına rağmen, zincir üstü analitik firması olan Santiment bunun çok yakında sona erebileceğine inanıyor. Bunun nedeni, tarihsel emsallere dayalı olarak, dibin yakın olduğunun düşünülmesidir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin