featured

Yeni listelenme haberi ile Shiba Inu, ihtişamlı günlerine geri dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, dünyanın en uzun süredir devam eden borsası Bitstamp’te listelendi. Yeni listelenme haberi ile SHIB, ilgiyi bir kez daha üstüne çekmeyi başardı. Bu haberi altı aydan uzun bir süredir bekleyen yatırımcıları için kutlama zamanı.

Bitstamp resmi olarak SHIB desteğini ekliyor

SHIBArmy için nihayet bekleyiş sona erdi.

Bitstamp pazartesi günü Shiba Inu için alım satıma başladığını duyurdu. Borsa, blog gönderisinde yatırımcıların köpek temalı popüler kripto para birimine akın ettiğini ve milyonlarca dolar akıttığını belirtti. Bitstamp, müşterilerinden gelen artan sayıda talep nedeniyle SHIB token’ını listelemek zorunda kaldığını itiraf ediyor.

İki çift listelenme yapılacak: SHIB/USD ve SHIB/EUR. Ticaret platformu bugün transferleri etkinleştirdi. Siparişler, 7 Haziran tarihinden itibaren “sadece limit modunda” alınabilecek. Yatırımcıların limit emirleri daha sonra eşleştirilecektir. Yeterli likidite olur olmaz tam ticaretin başlaması bekleniyor.

Shiba Inu

Bitstamp ilk olarak Aralık 2021’de SHIB için destek ekleyeceğini duyurdu. Ancak daha sonra açıklanmayan teknik baskılar nedeniyle ertelendi. 2011’den beri faaliyette olan borsa, kesin bir tarih verilmemesine rağmen, Shiba Inu’yu listeleme planlarının olduğunu defalarca yineledi.

Yeni listelenme ile Shiba Inu fiyatı yükselişe geçebilecek mi?

Shiba Inu, geliştirme cephesindeki güçlü büyümeye rağmen, son haftalarda emsallerinden daha düşük performans gösteriyor. Popüler meme coin, son 30 günde %45,5 oranında düşüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda SHIB, birkaç ayın en düşük seviyelerinde işlem gördü. SHIB, son 24 saatte %0,17 oranında değer kaybı yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000109 dolar civarında işlem görüyor.

Fiyat hareketi, Shiba Inu’nun arkasındaki ekibin, token’ın arzını azaltmayı ve sahiplerini getirilerle ödüllendirmeyi amaçlayan yeni bir yakma portalı başlatmasına rağmen canlanmadı. Piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra topluluk, token’ın ilk dolaşımdaki arzından 16,5 milyardan fazlasını hızla kaldırdı.

Shiba Inu geliştiricileri topluluk üyelerinin, projenin yakın zamanda başlatılan metaverse’inde sanal arazilerde SHIB token’ı kullanmalarının bir yolunu daha açıkladı.

Shiba Inu’nun yol haritası, aynı zamanda, ikinci katman ölçeklendirme çözümü Shibarium’un devam eden gelişimini de içeriyor. Bu, protokolün Ethereum ağı üzerinde işlem yapmanın fahiş ücretlerinden kaçınmasına yardımcı olmayı vaat ediyor.

Bitstamp listeleme haberi, Shiba Inu ekosistemindeki son büyük yenilemelerle birleştiğinde, eskiden yükseklerden uçan token’ınn eski ihtişamına geri dönmesi için sonunda katalizör görevi görebilir.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin