featured

Shiba Inu için uzun vadeli hedef belli oldu! Veriler umut veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, gelecekte 9 doları aşmak için yeterli potansiyele sahip. Shiba Inu’nun (SHIB) düşük performansına rağmen, kripto para birimi analitiği ve tahmin firmaları, meme coin için hâlâ bazı olumlu gelecek tahminlerine sahip.

Dijital para birimlerinin fiyatlarını tahmin etmek için Yapay Zeka kullanan bir kripto para araştırma firması olan Telegaon tarafından paylaşılan piyasa güncellemesine göre, SHIB tokeninin fiyatı 2050 yılına kadar 9,61 dolara kadar çıkabilir.

Analitik firması, 2022’den 2050’ye kadar SHIB için farklı fiyat tahminleri yaptı. Telegaon, fiyat tahminini üç kategoride yaptı: minimum, ortalama ve maksimum fiyat.

Telegaon Shiba Inu tahminleri

Telegaon, SHIN’nin 2025 yılında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşacağını belirtti. Ortalama olarak, 2025 yılında Shiba Inu için fiyat hedefi 0,001152 dolar, maksimum fiyat hedefi ise 0,0001928 dolar olarak belirlendi.

Benzer şekilde, kripto para birimi araştırma firması, SHIB’nin 2030 yılına kadar ortalama 0,000935 dolar ve maksimum 0,00112 dolara ulaşmasını beklediğini belirtti.

Telegaon, Shiba Inu’nun 2040 yılına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrar yükselmesini beklediğini çünkü toplam arzının %50’sini yakmış olması gerektiğini belirtti.

“2040 yılına kadar, piyasa eğilimine bağlı olarak ortalama fiyatın 2,76 dolar olmasını bekleyebiliriz. Ayrıca, Shiba Inu için maksimum fiyat tahminimiz 2040 yılında 4,15 dolar.”

SHIB, 2050’ye kadar 9,61 dolarla zirveye çıkabilir

Telegaon’un Shiba Inu için 2050 yılına kadar maksimum fiyat tahmini, 9,61 dolar ve minimum fiyat tahmini ise 5,42 dolar.

“Maksimum fiyatın 9,61 dolar civarında işlem görmesini bekliyoruz. Bununla birlikte, 2050’de herhangi bir boğa rallisi olursa, Shiba Inu kripto para fiyatı fırlayabilir ve fiyat tahminimizi aşabilir.”

shiba inu price predictions

SHIB tahmini %100 garantili değildir

Telegaon’un Shiba Inu için fiyat tahminine tamamen güvenilemez. Çünkü uzun vadede varlık sınıfının fiyat tahmininin altına düştüğünü görebileceğimiz birçok olay gerçekleşebilir.

Örneğin, Telegaon bu yılki SHIB minimum fiyatını 0,00003158 dolar olarak tahmin ediyordu. Ancak, artan enflasyon ve bazı kripto para projelerinin çökmesi de dahil olmak üzere bir dizi faktör nedeniyle kripto para birimi bu tahminin çok altına düştü.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin