Shiba Inu için tarihi bir an: Tek işlemde 20 trilyon token hareket etti
Shiba Inu için tarihi bir an: Tek işlemde 20 trilyon token hareket etti

Shiba Inu için tarihi bir an: Tek işlemde 20 trilyon token hareket etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina cüzdan hareketlerini inceleyen WhaleStats’a göre, Shiba Inu, en iyi 2000 ETH balinasının elindeki en büyük token olarak ortaya çıktı. Verilere göre balinaların elinde 608.6 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokeni bulunuyor. Bu arada, balinalar “ShibDoge” adlı tokenden 379.5 milyon dolar değerinde biriktirdi.

Bununla birlikte, SHIB, en büyük 1000 Ethereum cüzdanı tarafından tutulan en büyük ikinci tokendir. Balinalar yaklaşık 592.9 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokenine sahipler. Verilere göre, 100 ETH balinasının en büyüğü 536.9 milyon dolar değerinde Shiba Inu tokeni tutuyor.

Tarihin en büyük SHIB işlemi!

Rapora göre, bir XRP balinası Binance’den cüzdanına yaklaşık 20 trilyon SHIB tokeni aktardı. Transfer yaklaşık 210.1 milyon dolar değerinde. Bu, SHIB tarihindeki en büyük tek işlem olarak rapor edildi. Balina şu anda yaklaşık 48.7 trilyon Shiba Inu tokeni tutuyor.

Shiba Inu, yazım sırasında ortalama 0,000010 dolar fiyatla işlem görüyor. SHIB fiyatları son 7 günde %6 artış gösterdi. Dünyanın en büyük ikinci meme tokeni, 5.69 milyar dolardan fazla bir piyasa değerine sahip.

Balinaların meme coin’e olan ilgisi yapılan son duyurunun ardından artmış gibi görünüyor. ShibaSwap’ın lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba ekosisteminin yeni bir ödül tokeni olarak TREAT’I piyasaya süreceğini açıkladı.

Kusama, TREAT tokeninin ilk önce ShibaSwap ödülü olarak kullanılacağını duyurdu. Daha önce BONE tokenlerinin Shibarium’da ödül olarak kullanılacağı açıklanmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin