Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Shiba Inu için sırada ne var? SHIB yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), yükselişiyle birlikte kripto para piyasasında 11. sıraya yükseldikten sonra yükseliş eğilimini sürdürüyor.Yazım sırasına, SHIB fiyatı 0,000040 dolar civarında işlem görüyor.

“Dogecoin katili“ olaraka anılan SHIB, hafta sonu boyunca oldukça yüksek düzeyde bir ticaret faaliyeti gördü ve kripto piyasasının yükselişinden faydalanabildi Shiba Inu’nın yükseliş 0,000030 dolarlık kilit seviyesini geçmesine ve Pazar günü 0,000455 dolarlık yeni bir ATH’ye gitmesinin yolunu açtı.

Shiba Inu o zamandan beri biraz daha düşük olsa da, kazançlarının çoğunu kaybetmedi. SHIB, Pazar günü piyasa değerine göre 11. en büyük kripto para olmaya devam etti; ancak daha sonra tekrar 13. sıraya geriledi.

Bu ay şimdiye kadar Shiba Inu, yaklaşık %500 kazanç kaydederek Ekim ayının en karlı kripto paralardan biri oldu.  SHIB, balinalar veya tokenin büyük sahipleri arasında artan satın alma çılgınlığıyla desteklenen son birkaç hafta içinde daha da yükseldi. Bu yükseliş Shiba Inu’nın daha fazla potansiyeli olduğunu gösteriyor.

Shiba Inu’ya olan ilginin ve yükselişin tekrar oluşmasın en büyük nedenlerinden biri Bitcoin’in yükselişi diyebiliriz. Kripto yatırımcıları, varlık sınıfının düzenleyiciler arasında kabul edildiğinin bir göstergesi olarak, yakında piyasaya çıkacak daha fazla ürün için hazırlanıyor. ABD’nin ilk resmi Bitcoin tabanlı ETF lansmanının haberleri de piyasanın yükselişini tetikliyor.

Shiba Inu ve Elon Musk ilişkisi

SHIB tokeni, Tesla CEO’su Elon Musk‘ın muhtemelen parayı daha yüksek seviyelere, hatta muhtemelen “ay’a” götürmeye ilgisini gösteren yorumlarından sonra yükseliş gösterdi. Shiba Inu, Musk’ın token topluluğunun girişimcinin dikkatini Dogecoin’den Shiba Inu’ya çevirdiğinin bir işareti olarak aldığı tweet’lerinin bir sonucu olarak önemli kârlar topladı. Musk’ın şu anda kripto parada herhangi bir varlığı olmadığını açıklamasına rağmen, Shiba Inu yükseliş hissi hâla kuvvetli.

Shiba Inu (SHIB) Soars to New ATH on Sunday: What's Next?

SHIB 4 saatlik grafiğine göre hareketli ortalamalar, MACD göstergesi ve momentum güçlü bir yükseliş sergiliyor. Shiba Inu’nun fiyatı şu anda 0,000035 dolar pivot noktasının oldukça üzerinde bulunuyor.

Yatırımcılar satın alma baskısı 0,000045 dolardan gelen ilk dirence kadar SHIB’yi daha yükseğe çıkarabilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, yeni ATH’ler belirlenebilir ve hatta alıcılar baskın kaldığı sürece 0,000050 doları geçebilir.

fxleaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin