featured

Shiba Inu, haftanın parlayan yıldızlarından bir tanesi oldu! Rallinin devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası, son rallisinde büyük kripto para birimlerini takip ediyor. Gözde meme coin olan Shiba Inu (SHIB), geçen hafta sağlam bir performans gösteren token’lardan bir tanesi oldu.

Shiba Inu

SHIB, haftalık zaman diliminde %19,5 oranında bir atış kaydederken ve aylık grafikte ise %47’nin üzerinde değer kazandı. Bu güçlü büyüme, ekosistemin ShibArmy için bir özellik getirecek yükseltmesi olan Shibarium’un yaklaşan lansmanı ile birlikte dış etkenler tarafından destekleniyor.

Neler oluyor?

Shiba Inu meme coin’inin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yılın başından beri sürekli olarak Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle ilgili konuşmalar yapıyor. Yükseltmenin yaklaşan lansmanı, fiyatın artmasına neden oldu.

Shiba Inu topluluğu, Shibarium’un beta sürümünü heyecanla beklerken Kusama, Layer-2 ölçeklendirme çözümünün piyasaya sürülmesinin inanıldığından daha yakın olabileceği fikrini destekliyor.

Meme coin’in birincil geliştiricisi, resmi Shibarium Telegram’ının bağlantısını tweet’ledi. Bu tweet’inde geliştirici, arkadaşı Trophias’a “sohbeti açması” talimatını verdi.

Shibarium yükseltmesi, Shiba Inu’nun işlemleri yönetme yeteneğini ölçeklendirirken Ethereum ağının güvenliğini artıracaktır. Bu, ağı daha hızlı ve daha verimli hâle getirirken ücretleri de önemli ölçüde düşürür.

Yükseltme daha fazla SHIB token’ının yanması anlamına geleceği için fayda da sunacaktır. SHIB yakım oranını takip eden TrackShiba’ya göre, 21 Ocak itibarıyla yakılan toplam SHIB token’ı 410 trilyonun üzerinde.

Shibarium’un sahip olacağı özelliklere giriş olarak kullanılan ağ yükseltmesinin beta lansmanı ile birlikte, SHIB’in önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatlarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

Meme coin’in sıradaki hedefi

Fiyatın en son hareketi, 0,00001293 dolarda bulunan direnç noktasına dokunmasının bir sonucudur. Direnç Shiba Inu boğaları için zor bir engel olduğunu kanıtladığından, bu yazının yazıldığı sırada SHIB kısa vadeli bir acı içinde olabilir. Önümüzdeki günlerde ayılar, meme coin’in 0,00001184 dolarda bulunan mevcut destek noktasını test edebilir.

Ayılar bu destek noktasını kırarsa 0,00000968 dolardaki bir sonraki destek noktasına dokunulabileceğinden orta vadede acı kaçınılmaz olacaktır. Eğer bu destek de kırılırsa token 2023 öncesi fiyat seviyelerine geri dönecektir.

Yatırımcılar, fiyat 0,00001184 dolar üzerinde konsolide olduktan sonra 0,00001293 dolarda bulunan direnç noktasını hedeflemelidir. Bu, meme coin üzerindeki herhangi bir aşağı yönlü baskıyı hafifletecek ve SHIB boğalarına patlayıcı bir yukarı hareket için hareket alanı sağlayacaktır.

Şimdilik, yatırımcılar mevcut rallinin devamı için konsolidasyona odaklanmalıdır. Bir sonraki hareket için piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketi de yakından takip edilmelidir. Çünkü Shiba Inu ile Bitcoin, yüksek korelasyonu paylaşıyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin