Shiba Inu geri dönüş sinyali geldi
Shiba Inu geri dönüş sinyali geldi

Shiba Inu’dan geri dönüş sinyali: Hazırsanız roketler ısınıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu şu anda yaklaşık 15 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0.000023 dolar civarında işlem görüyor. Bu, 2021’deki en düşük seviye olan 0,000000516 dolardan ve 1 milyar doların altındaki piyasa değerinden büyük bir fark.

SHIB, yıllık %90.800.000’in üzerinde bir artışla fiyatındaki 0’lardan kurtuldu. Sadece geçen yıl değil, 2021’in sonlarına kadar ekonomi tarihindeki en kârlı yatırımlardan biri oldu. Ancak Ekim ayındaki zirvesinden sonra Shiba Inu %70 düştü. Bu, Ekim ayında yapılan 100.000 $’lık bir yatırımın şimdi sadece 30.000 $ değerinde olduğu anlamına geliyor.

 Shiba Inu geri gelecek mi?

Shiba Inu bize bir şey öğrettiyse, o da her sürprizin gerçek hale gelebileceği. SHIB, DOGE’yi kısa süre içinde devirdi.

Bununla birlikte, token başına 0,01 dolarlık bir fiyat, trilyonlarca dolarlık bir piyasa değeri anlamına geliyor. Shiba Inu bir sente ulaşacak olsaydı, kripto para birimi Bitcoin’den kat kat daha değerli olurdu. SHIB’nin bir sente ulaşması için gereken büyük miktarda sermaye nedeniyle, bunun gerçekleşmesi pek olası değil.

SHIB Army’nin oluşumu

Şubat 2022’de Twitter, bahşiş özelliğini aktif etmek için Ethereum cüzdan desteğinin entegrasyonunu duyurdu. Meme coin Shiba Inu’nun destekçileri SHIB’nin de bir seçenek olarak dahil edilmesini istiyor.

Bahşiş özelliği, içerik oluşturucular ve gazeteciler dahil olmak üzere kullanıcıların tweet’lerinden bahşiş şeklinde para kazanmalarına olanak tanıyor. Hintli içerik oluşturucular, Tips bölümünde yalnızca Ethereum, Bitcoin, Patreon veya Razorpay bağlantılarını paylşabiliyor. Daha yakın zamanlarda Twitter, Tips Jar özelliği için Paytm ağ geçidine de destek ekledi.

Twitter’da 269 bin takipçiden oluşan “Milkshake” isimli SHIB topluluğu, Twitter’dan Shiba Inu’yu bahşiş seçeneği olarak eklemesini istedi. Bazı kullanıcılar, SHIB’nin aslında Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi bir seçenek olacağını bile belirtti.

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin