Shiba Inu furyası bitti mi? Son veriler dikkat çekiyor!

Shiba Inu furyası bitti mi? Son veriler dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), 2021’de sosyal medya büyümesi açısından diğer tüm kripto paralardan daha iyi performans gösterdi. Bunun yanında CoinMarketCap’te en çok görüntülenen kripto para birimi de oldu.

Finbold tarafından derlenen veriler, 2021’deki hızlı yükselişin ardından, Google’da “Buy Shiba Inu coin (Shiba Inu satın al)” aramalarının son 90 gün içinde önemli ölçüde düştüğünü ortaya koyuyor. Anahtar kelimeye olan ilgi, 29 Ekim 2021’de 100’lük bir zirveye ulaşmasından bu yana  %92 düşüş yaşayarak 8 puana geriledi.

Verilere göre, “Shiba Inu satın al” anahtar kelimesinin en çok aratıldığı ülkelerin başında 100 puanla Nijerya geliyor. Nijerya’yı 70 puanla Katar izlerken üçüncü sırada 67 puan ile Makedonya bulunuyor.

Google Trend puanı, belirtilen yer ve zaman için grafiğin zirvesine kıyasla çevrimiçi arama ilgisini gösteriyor. SHIB fiyatı da arama verilerine benzer biçimde düşüş eğilimini sürdürüyor.

SHIB’e duyulan ilgi azalıyor

Piyasadaki mevcut düşüş hissi, birçok altcoin üzerinde zincirleme bir etki yapmış gibi görünüyor ve bunların büyük çoğunluğu tüm zamanların en yüksek seviyelerinin çok altında işlem görüyor. Bu nedenle, SHIB’ye olan ilginin azalmakta olup olmadığını kesin olarak belirtmek imkansız.

Son zamanlarda Shiba Inu’nun piyasa değerinin 1 Ocak ile 8 Ocak 2022 arasında sadece bir haftada 3.5 milyar dolar küçüldü, ancak daha önce de belirtildiği gibi token, genel piyasa çöküşü nedeniyle bunları yaşamış olabilir.

Shiba Inu devamlı olarak yeni borsalar tarafından listeleniyor ve böylece benimsemesi artıyor. Geçtiğimiz günlerde kripto borsası Uphold, meme coini listeleme kararı aldı. Bunun ardından SHIB fiyatı, ani bir yükseliş gördü.

Ancak, 27 Ocak’ta trend olan ilk on kripto para biriminden dördü, borsalarında ‘SHIB’ terimini kullandı; bu, yatırımcılar değeri artacak benzer bir varlık aradığı için yeni ortaya çıkan meme tokenlerin Shiba Inu’nun fırtınasını elinden alabileceğini gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin