Shiba Inu fiyatının teknik göstergelere göre %30 oranında artabilir! İşte detaylar
Shiba Inu fiyatının teknik göstergelere göre %30 oranında artabilir! İşte detaylar

Shiba Inu fiyatının teknik göstergelere göre %30 oranında artabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, geçen haftanın zirvesinden yukarı yönlü dirençle karşı karşıya kaldı. Son olarak SHIB fiyatı yükseliş baskısına maruz kalıyor. Bir kez bu çift tepe kırıldığında, SHIB’nin bir kesintide 0,001708 dolara doğru ralli yapması beklenebilir.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı bu ay için R3 direnç seviyesinin üstünde çok taktiksel bir seviye olan  0,001708 dolara oldukça keskin bir şekilde yükselmeye ayarlandı. Geri çekilme mümkün olsa da, bu haftaki işlemin sonunda bir miktar dolar gücünün geri geldiğini görmek, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama tarafından iyi desteklenen fiyat hareketini görmesi beklenebilir.

SHIB fiyatı yükselecek

Shiba Inu fiyatı yükselişe geçti  ve yatırımcılar Ağusto aynında yavaş ama emin adımlarla zayıf bir likidite piyasasında olumlu hareket ediyor. SHIB fiyatı tekrar kazançlarla bağlanıyor ve hatta Temmuz’un sağlam kazançlar elde etmesinin ardından Ağustos’u bir kazançla kapatacak gibi görünüyor. Ufukta, doların gücünün devam etmesi ve bu hafta zayıflığının devamını görmemesi nedeniyle dikkat edilmesi gereken birkaç unsur ve yatırımcılar kaldıkları yerden devam ederken bazı riskler yeniden devam ediyor.

Shiba Inu fiyatının öncelikle, tercihen haftalık bir kapanışla, 0,00001276 dolar civarında çift tepeyi kırması gerekiyor. Bu bir kez çözüldüğünde, 0,00001708 dolara doğru düz bir çizgi, üçü arasında da aylık dirençler yolda gözüküyor. Bunlar birbirine çok yakın olduklarından, giriş seviyeleri olarak kullanmaya çalışmaktan ziyade kopuşu onaylamayı tercih ettikleri için göz ardı edilebilirler.

SHIB/USD Weekly chart

Aşağı yönlü risk açık ve basit görünüyor, 0,00001276 dolardaki bu çift tepeye karşı bir başka ret, oldukça aşağı yönlü düşüşü tetikleyebilir. Boğalar, aylık pivot ve 55 günlük SMA’ya karşı itilecek ve üzerinde baskı oluşturacak. Bu seviyenin kırılması halinde, kazançların hızlı bir şekilde geri alınması 0,00000507 dolara düşmesi ve kayıpların %55’ine denk geliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin