featured

Shiba Inu fiyatının kopuş olasılığı artıyor! Olumlu gelişmeler devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, bir çöküş yaşadı. Peki şimdi alıcılar avantajlarını geri alabilir mi?

Fonlama oranları alıcılar için artan bir avantaj ortaya çıkardı. Ancak fiyat henüz takip edilmedi.

Shiba Inu iki ayı aşkın süredir direnç noktasını kırmak için mücadele ediyor. Köpek temalı meme coin’in düşüş eğilimi fiyatı, yakın vadeli EMA’larından satışlara karşı daha duyarlı hâle getirdi. (Daha kısa olması için belirtilen fiyatlar 1000 ile çarpılmıştır.)

Son zamanlarda, 0,00957 dolarlık destek, satın alma hareketlerinin geri dönüşünü yeniden alevlendirdi. Ancak alıcılar kısa vadeli düşüş anlatısını değiştiremediler. 0,01014 dolar seviyesinin altında sürekli bir dalgalanma, satıcıların daha taze dipler bulmasına yardımcı olabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, 0,01013 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,82 oranında düşüş yaşadığı anlamına gelmektedir.

SHIB ayıları düşüşü devam ettirecek mi?

Shiba Inu fiyatının geçtiğimiz hafta 0,00957 dolar seviyesinden bir yükseliş yakalayarak 20 EMA ve 50 EMA seviyelerine doğru kısa ömürlü bir boğa koşusunun temelini oluşturdu.

Ayılar, yükseliş flama deseninin kırılmasını baltalarken, alıcılar yükselen bir kanal rallisinde 50 EMA’nın tahvillerini kırmaya çalıştı. Beklenen bir tersine dönüş, meme coin’i tekrar düşüş eğilimine sokan bir arızaya neden oldu.

Shiba Inu grafik

20 ve 50 EMA seviyeleri güneye bakarken, satıcılar kısa vadeli hâkimiyetlerini sürdürmeye devam edebilirler. 0,01014 dolar seviyesinden bir toparlanma, geri dönüş öncesinde daha fazla zarara neden olabilir. Bu durumda, 0,00981 dolar işareti, satıcıların test edeceği ilk büyük destek noktası olacaktır.

0,01014 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda Shiba Inu fiyatı kısa vadeli bir yükseliş rallisi yapabilir. Bu gibi durumlarda, hemen sonrasında fiyat düşüş eğilimine girebilir. Bu hareket sonucunda da 0,0103 dolar seviyesi test edilebilir.

Ayrıca, Chaikin Money Flow’un (CMF) sıfır noktasının altına düşmesi, yükselen düşüş kenarı ile rezonansa girdi. Ancak son birkaç gündeki yüksek dip seviyeleri fiyat hareketiyle yükselişe geçti. Bu da, sonraki seanslarda bir toparlanma olasılığı olduğuna işaret ediyor.

İyileştirilmiş fonlama oranları

Haziran ortasından bu yana, Shiba Inu fiyatı, fonlama oranlarındaki iyileşmeye karşı duyarlılık sergiledi. Bununla birlikte, geçen aydan bu yana, fonlama oranları kademeli bir büyümeye işaret etti. Ancak fiyat hareketi daha yüksek zirveler ve dipler serisini teşvik etmek için mücadele etti. Bu yüzden alıcılar, kısa vadeli anlatıyı kendi lehlerine değiştirmeye çalışacaklardır.

Ayrıca Shiba Inu, piyasa lideri olan Bitcoin ile %38 oranında 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce Bitcoin’in hareketlerini takip etmeleri faydalı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin