Shiba Inu fiyatında son durum: SHIB kısa vadede bir sıçrama yapabilir mi?

Shiba Inu fiyatında son durum: SHIB kısa vadede bir sıçrama yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı, yakın zamanda oluşan bir dip seviyesinin altında gezinirken bir yön arayışında. Önemli bir destek tabanına küçük bir geri çekilme, SHIB için büyük bir yükseliş trendini tetikleyebilir.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı çıkış mı arıyor?

Shiba Inu fiyatı, 10 Ocak’tan başlayarak %30 ralli yaparak günlük bir zaman diliminde bir talep bölgesi oluşturdu. Artış, 0,0000320$ civarında yüksek bir salınım oluşturdu ve küçük bir geri çekilmeye yol açtı.

Bu küçük düşüşten toparlanma şu anda bir çift tepeye yol açan başka bir model oluşturuyor. Bu nedenle, yatırımcılar SHIB’nin günlük talep bölgesine doğru geri çekilmesini ve 0.0000253’ten 0.0000287’ye çıkmasını bekleyebilirler.

Bu direncin yeniden test edilmesi, büyük olasılıkla şaka temalı kripto para için büyük bir yükseliş trendini tetikleyecek ve bu da onu ticaret aralığının orta noktası 0.0000340 $’da yeniden test etmeye ve bunun üzerinde kalan likiditeyi toplamaya yöneltebilir.

Yükseliş momentumunun artması durumunda, Shiba Inu fiyatı, bu yükseliş trendini, %40’lık bir yükselişi temsil eden 0,0000400 $ bandına doğru yönelebilir.

Shiba Inu fiyatı için bir yükseliş eğilimi, nereden kaynaklandığına bakılmaksızın muhtemel dahilinde. Ancak söz konusu talep bölgesinden kaynaklanıyorsa hızlı hareket etme şansı daha fazla gibi gözüküyor.

Shiba Inu fiyatı için işler belirsiz görünse de, günlük talep bölgesi 0.0000253’ten 0.0000287’ye uzanan popüler kripto paranın kaderini belirlemede çok önemlidir.

0.0000253 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve Shiba Inu fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacak. Bu durumda SHIB, 0.0000237 $ destek seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin