Shiba Inu fiyatında kırılma bekleniyor! Yukarı mı, aşağı mı?
Shiba Inu fiyatında kırılma bekleniyor! Yukarı mı, aşağı mı?

Shiba Inu fiyatında kırılma bekleniyor! Yukarı mı, aşağı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı üçgen bir kalıba giriyor. SHIB, RSI’da destek sinyalleri gösteriyor. Yükseliş tezinin geçersiz olması durumunda, 0,00002217 doların altına kırılma bekleniyor.

Shiba Inu fiyatı, devam etmekte olan bir üçgen oluşumunun kanıtını gösteriyor. Teknik bilgiler doğruysa Mayıs ayında SHIB fiyatı %17-20 artacak.

Shiba Inu yükseliş trendine hazır görünüyor

Shiba Inu fiyatı, önümüzdeki günlerde %17’lik bir yükseliş rallisine inanmak için nedenler verdi. SHIBA fiyatı, gerekli 5 salınımın 3’ünü yazdırarak üçgen bir desene dönüşüyor gibi görünüyor. Teknikleri analiz eden A, B dalgaları, dalgalı ve bazen öngörülemeyen yön değişiklikleri sergiler.

Shiba Inu fiyatı şu anda 0,00002308 dolardan işlem görüyor. Mevcut düşüş trendi, potansiyel üçgen fikri için bir birleşme sinyali olan hacim açısından nispeten zayıf görünüyor. Ek olarak, düşüş trendi içindeki mum çubukları da 12 Nisan’da C dalgasının sonunda meydana gelen büyük boğa rallisine kıyasla nispeten zayıf durumda. C dalgasının Göreceli Güç Endeksi üzerinde güçlü bir alım sinyaline sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

TM/SHiB/4.28.22

Shiba Inu fiyatının 0,00002621 dolarda %17’lik bir yükseliş hedefi var ve bu, D dalgasını işaretleyen son dalga olmalı. Yükseliş fikrinin geçersiz kılınması, 0,00002217 dolardan C dalgasının altında bir kırılmaya işaret ediyor. Ayılar bu seviyeyi aşabilirse, üçgen fikri geçersiz olmayacak. Ancak 0,00001850 doların altındaki likidite seviyeleri ayılar için ideal bir hedef olacak ve mevcut fiyatta %20’lik bir düşüşe neden olacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin