Shiba Inu fiyatında ayı ve boğaların mücadelesi devam ediyor!
Shiba Inu fiyatında ayı ve boğaların mücadelesi devam ediyor!

Shiba Inu fiyatında ayı ve boğaların mücadelesi devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu pozitif bir kapanış yaparken ayılar baskı yapmaya devam ediyor. SHIB fiyatı, 55 günlük basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Boğalar, kesin bir reddetme riskini alabilir ve 0,00001000 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı geçen hafta yaşanan kayıpları telafi etti. Geçen haftanın sonunda 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) altına düşen boğaları sıkıştırmaya çalışıyor. Bu ayı tuzağı ile boğalar ise yükselişi devam ettirmek istiyor. Ancak, fiyat hareketini 55 günlük SMA’nın altına ve önümüzdeki haftalarda başka bir düşüşe yol açabilecek haftalık bir ret 0,00001276 dolarda boğaların dikkatli olması gerekiyor.

SHIB fiyatına boğalar mı ayılar mı hakim olacak?

Shiba Inu fiyatına boğa tuzağı mı yoksa ayı tuzağının mı hakim olacağı henüz belli değil. Her iki durumda da, boğalar Ağustos ayının son haftasının en yüksek seviyesini 0,00001492 dolardan kıramazlarsa yoluna devam edecek gibi görünüyor. Boğalar bu hafta için daha fazla kazanç elde edemeyecek. Yeni kazançlar elde edilmezse yakın zamanda düşüş başlayabilir. Böylece SHIB fiyatı reddedilecek ve piyasalar FED kararını bekleyecek.

SHIB/USD Daily chart

Shiba için 55 günlük SMA’nın üzerinde haftalık kapanışla, boğalar düşünüldüğü gibi mücadeleyi sürdürebilir. Daha sonra 0,00001276 dolar seviyesinde saldırılarını ilerlettiği görülebilir. Önümüzdeki hafta bu seviyenin üzerinde kapatılırsa, Eylül’ün genel olarak kârlı bir ay haline gelmesi ve muhtemelen fiyatı 0,00001600 dolar seviyelerine taşıyabilir.  Bu, kabaca üç haftaya yayılan %30’luk bir kazanca denk gelecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin