featured

Shiba Inu fiyatı, ekosistemdeki son gelişmelerin ardından yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, son yakım işlemleri ile birlikte fiyatını iyileştirmeye çalışıyor. Meme coin’ler doğaları gereği oldukça spekülatif varlıklardır. Bunun nedeni, arkalarında yatan gerçek bir değer olmamasıdır.

Ancak Shiba Inu, blockchain’ini geliştirerek bu anlatıdan kurtulmaya çalışıyor. Peki, bu iyileştirmeler sonucunda fiyat hedeflenen seviyelere ulaşabilecek mi?

Shiba Inu nedir?

Shiba Inu, Ağustos 2020’de “Ryoshi” takma adını kullanan anonim bir kişi tarafından oluşturulmuş bir meme coin’dir. Adını token’ının maskotu olan Shiba Inu köpek ırkından almıştır. Kripto para birimi, Ethereum blockchaini üzerine inşa edilmiştir ve işlemleri kolaylaştırmak için merkezi olmayan bir eşler arası ağ kullanır.

Shiba Inu, Bitcoin ve Ethereum gibi diğer kripto para birimlerine benzer, ancak birkaç önemli fark vardır. En önemli farklılıklardan biri, kripto para biriminin topluluk oluşturmaya ve sosyal medya pazarlamasına odaklanmasıdır. Meme coin, üyelerin bilgi paylaştığı, piyasa trendlerini tartıştığı ve coin’i tanıttığı Twitter ve Reddit gibi sosyal medya platformlarında geniş ve aktif bir topluluğa sahiptir.

Fiyatta neler oluyor?

Gözde meme coin’in fiyatı 2022 yılına doğru bir düşüş trendindeydi. Ancak 2023 yeni yılının başlamasıyla birlikte SHIB fiyatı yeni ve güçlü bir yükseliş trendi başlattı. Ancak meme coin, aşırı alım bölgesindeydi. Bu yüzden fiyatın daha dik bir yükseliş trendine girmesi bekleniyordu. Beklenen büyük rallinin henüz gerçekleşmemesine rağmen hâlâ umut var.

Shiba Inu

Blockchain’deki yenilikler nedir?

Daha önce paylaşılan bir rapora göre, Shibarium Layer 2 protokolü ve işlemleri nihayet kamuya açık bir şekilde belgelendi. Shibarium’un temel olarak Ethereum’dan çok daha ucuz olması bekleniyor.

İşlem ücretinin belirlenmesinde çok önemli olan taban ücret Shibarium’da bir sözleşmeye kilitlenirken, öncelik ücreti doğrulayıcıya ödenecek. SHIB topluluğu, taban ücretin %70’inin yakılacağı, %30’unun ise ağ bakımı için kullanılacağı konusunda oldukça heyecanlı. Biriken BONE, Ethereum’un L1’ine gönderilecek ardından burada otomatik olarak SHIB ile değiştirilecek ve yakılacaktır. İşlem, Shibarium’un web sitesindeki belirli bir portal aracılığıyla yapılabilir.

Shibarium ekosistemindeki son gelişmeler

Shibarium test ağının zincir kimliği 917’den 719’a değiştirildi ve Shibarium beta için yeni bir zincir kimliği dağıtılacak. Bu, zincir kimliği ile Rinia’nınki arasındaki benzerlikler hakkında spekülasyonlar ortaya çıktıktan sonra yapıldı.

Shiba Inu’nun lideri Shytoshi Kusama, topluluktaki FUD’a neden olan olayların ardından Shibarium ile ilgili tartışmalar için yeni bir Discord kanalı açtı. Shiba Inu’nun geçen yıl piyasaya sürdüğü CCG oyunu Shiba Eternity, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yerleşik bellek optimizasyonları, saldırı sıralaması ve performans optimizasyonlarını içeren 1.1.7 sürümüyle bir güncelleme aldı.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin