Shiba Inu fiyatı yakın zamanda geri dönüş sağlayabilir mi?

Shiba Inu fiyatı yakın zamanda geri dönüş sağlayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto çöküşünde yatırımcılar her zaman bir fırsat ve kaçış yolu arıyor. Ayı piyasasında kazanç sağlamak zor olduğu kadar imkansız da gözükebilir. Ancak iyi strateji ve trend takibi ile düşüşlerden faydalanmak her zaman mümkün.

Shiba Inu fiyatı ise hafta sonu olmasına rağmen iyi bir kazanç gösterdi. Hemen hemen kırmızı ya da nötr durumda kalan kripto para birimlerine nazaran SHIB, neredeyse çift haneli kazanç yakaladı.

Haftalık ve aylık kazançlarda eksi de kalan meme coin, cuma ve cumartesi yaptığı dip noktadan sonra kazanç elde edebildi. Ancak Shiba Inu fiyatı için topluluk biraz daha beklentisini çoğaltabilir. Meme coin hakkında grafik ve olası senaryolar neler?

Shiba Inu fiyatı kazancı sürdürebilecek mi?

Shiba Inu madeni para fiyatı, 0.0000082 $ desteğinin kırılmasıyla devam eden konsolidasyondan kurtulmaya çalıştı. Alıcılar bu aralık desteğini aktif olarak savundular. Bu bölgenin savunmasıyla beraber Shiba Inu fiyatı yukarıya döndü. 

Desteğin tersine dönme sinyalleri ile devam eden konsolidasyon aşamasının birkaç işlem seansı daha uzaması bekleniyor. 0,00000966$ ile 0,0000084$ arasında bir dikdörtgen aralığı oluşturdu.

Kripto pazarındaki son satışlarla birlikte, fiyat 0,0000082 dolarlık alt desteğe geri döndü. Fakat, 17 Aralık’ta, Shibburn topluluğu bir işlemde toplam 1.500.000 SHIB tokeni yaktı. 

Son yanma faaliyeti, SHIB fiyatını 0,0000082 $ desteğinden geri çekerek bugün %7’lik sıçramayı tetikledi. Bu desteğin tersine dönmesi, Shiba Inu fiyatını genel dirence yükseltti. Sonuç olarak bir yüzde 10’lukl ilerleme daha hedefe geldi.

  • Direnç seviyeleri – 0,0000096 $ ve 0,0000105 $
  • Destek seviyeleri: 0,0000082 $ ve 0,0000075 $

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin