Shiba Inu fiyatı %30 toparlandı

Shiba Inu fiyatı toparlanıyor, son 3 günde %30 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en son düzeltme, “ana lig” kadar güçlü olan daha küçük altcoinleri etkiledi. Piyasa satışları sırasında Shiba Inu fiyatı, daha önce kazandığı değerinin yaklaşık %35’ini kaybetmişti ancak şimdi değerinin %30’unu geri kazandı.

400 milyon dolarlık balina satışından sonra güçlü toparlanma

Shiba Inu balinalarının ve büyük balinaların SHIB varlıklarının 400 milyon dolarını sattığını, ancak şimdiden yaklaşık 100 milyon doları geri aldıkları biliniyor. Güçlü satış baskısı, Shiba Inu fiyatı, değerinin yüzde birkaçını kaybettikten sonra ortaya çıktı.

Shiba Daily Chart

İyileşme, kripto para piyasasının büyük perakende cüzdanlardan gelen güçlü satın alma gücünün ortaya çıkmasıyla başladı. Bitcoin ve Ethereum gibi daha büyük kripto paralar %1’lik iyileşme gösterirken Shiba Inu gibi altcoinler daha da büyüdü.

Piyasa ve zincir verilerine göre, Shiba Inu balinaları, büyük bir satıştan sonra daha önemli miktarda jetonu geri almak için acele etmiyor. Hacim göstergesi, piyasanın hala temkinli olduğunu ve çoğu tüccarın büyük sipariş ve işlemlerden kaçındığını gösteriyor.

Çoğunluk hala kâr ediyor

Shiba Inu sahipleri, Shiba Inu fiyatının %60’ından fazlasını tüketen güçlü bir düzeltmeden geçmek zorunda olsalar da, IntoTheBlock göstergesine göre, SHIB sahiplerinin çoğu hala kârda.

IntoTheBlock

Tüm Shiba Inu sahiplerinin toplam %64’ü şu anda token ticareti yapıyor veya tokenlarını kârda tutuyor, tüccarların %30’undan azı ise zararda. Hissedarların yüzde yedisi fiyatı tutuyor, bu da başabaş oldukları anlamına geliyor.

Shiba Inu fiyatı ek bir %14 kaybederse, piyasanın çoğunluğu  güçlü satış baskısı görünümünü başlatabilecek bir zarara uğrayacaktır. Bu, belirtecin mevcut durumunu daha da kötüleştirecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin