Shiba Inu fiyatı için kritik seviyeler! SHIB fiyatı için sırada ne var?
Shiba Inu fiyatı için kritik seviyeler! SHIB fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu fiyatı için kritik seviyeler! SHIB fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) yatırımcıları kripto para fiyatını sabit bırakmış görünüyor. Ancak yine de dikkat etmeleri gereken noktalar var. Son iki hafta içerisinde yaşanan dalgalanma konsolide oldu. Spekülasyonla büyüyen bir kripto para için bu alışılmadık bir özellik. Ancak, şu anki durumda, bu oynaklık eksikliği alıcıların veya satıcıların lehine görünmüyor. Fiyat hareketine göre, SHIB’nin Eylül ayının başından beri benzer bir destek seviyesini korumayı tercih ettiği görülebilir. Meme coin 2 Eylül ile 4 Eylül arasında, dört saatlik grafik 0,00001205 ile 0,00001227 dolar arasında tutuldu. Ardından 7 Eylül ve 9 Eylül tarihlerinde de aynı destek hattında hareket etti. Grafiklere göre, SHIB bu zaman dilimi içinde yine 0,00001222 dolar ve 0,00001205 dolar desteği tuttu.

Bollinger Bantlarından (BB) gelen işaretlere bakıldığında, SHIB’nin yazım sırası ve 12 Eylül tarihi karşılaştırıldığında volatilitenin azaldığı söylenebilir. Dikkat çeken husus, fiyatın oynaklık seviyesinden nasıl çıktığıydı. Bu ivmeyle, kısa vadeli yatırımcılar kâr etmesi için bir yol sağlayabilir.

Ek olarak, SHIB zaten düşüş kaydettiği için işaretler göze çarpıyor. 9 Eylül’deki neredeyse %20’lik artışa rağmen CoinMarketCap, SHIB’nin son 24 saatte %0,98 düşüş kaydetti. SHIB hacmi de dün (12 Eylül)’e göre 431,12 milyon dolar seviyesine kadar geriledi. Meme coin daha az oynaklığa tutunmaya devam ettikçe, uzun pozisyonlardaki yatırımcıların da poziyonlarını tekrar gözden geçirmesi gerekebilir. Ancak Üstel Hareketli Ortalama (EMA) açısından durum nedir?

20 EMA (mavi) ve 50 EMA (sarı) göstergelerine göre, SHIB iyi bir satın alma ivmesi sürdürmesi gerekiyor. Ancak, daha önce bahsedilen fiyat performansı aynı hareket etmiyor. Bunun nedeni, 50 EMA’nın, 20 EMA’yı yakınlarda tutması olabilir. Bu “takibin” bir sonucu olarak, alıcının gücünün meme coinin fiyatına yansıması düşük bir ihtimal görünüyor.

Kısa vadeli yatırımcılar için 200 EMA SHIB’nin önümüzdeki haftalarda bir fiyat artışından yana olmayabileceğini gösterdi. Bununla birlikte, token çoğunlukla Bitcoin [BTC] momentumu ile hareket ettiğinden fiyatta karmaşıklık yaşanabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), alıcıların 11 Eylül’de aşırı alım seviyesinden düştükten sonra kalelerini kaybettiğini de ortaya koydu.

Para Akışı Endeksi (MFI) bazı canlanma işaretleri gösterirken, yeşillik bekleyen SHIB yatırımcıları bunun yardımcı olacağını umabilir. Yine de, fiyatın daha da düşmesini düşünmek akıllıca bir yaklaşım olabilir.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin