featured

Shiba Inu fiyatını hareketlendirebilecek bir gelişme: Brezilya’nın futbol kulübü ödeme yöntemi olarak kabul edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, artık Brezilya’da bir futbol kulübü tarafından ödeme yöntemi olarak kabul edilecek.

Brezilya futbol kulübü Sao Paulo FC artık bilet ödemesi olarak Shiba Inu ve kripto para birimlerini kabul ediyor. Geçmişi, 1930 yılına dayanan profesyonel bir futbol kulübü olan Sao Paulo, resmi sponsoru ve ortağı Bitso aracılığıyla kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu.

Üye hayran sayfasındaki tweete göre, Sao Paulo’nun Socio Torcedor programının üyeleri artık Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimleri kullanarak takımlarının maçları için bilet satın alabiliyor. Bitso, Ocak ayı başlarında platformunda Shiba Inu’ya destek verdiğini duyurdu.

Tweet’e eşlik eden resim de BitPay’in kabul edildiğini gösteriyor.

Shiba Inu

Bir SHIB kullanıcısı, SHIB token’ının BitPay aracılığıyla Sao Paulo FC tarafından kabul edildiğini onayladı. Kripto ödeme işlemcisi BitPay, 2021’in sonlarında resmi olarak Shiba Inu’yu desteklemeye başladı. Bu da yüzlerce BitPay satıcısının SHIB token’larını harcamasına izin verdi.

Bu hamleyle Brezilya’nın en büyük ve en çok madalya kazanan kulüplerinden biri olan Sao Paulo’nun ülkede kripto para kabul eden ilk takım olduğu bildiriliyor.

Balinalar SHIB biriktirmeye devam ediyor

WhaleStats verilerine göre Shiba Inu, son 24 saatte en büyük 500 ETH balinası arasında en çok satın alınan 10 token arasında yer alıyor. Yani, şu anda büyük balinaların SHIB token’ı biriktirmeye devam ettiği görülüyor.

3 Haziran’da, mayıs ayındaki satın alma çılgınlığıyla ünlü bir ETH balinası “BlueWhale0073”, 1.413,119 dolar değerinde 129,525,133,807 adet SHIB token’ı satın aldı.

Shiba Inu’nun fiyatı 0,0000106 dolar ile 0,0000113 dolar arasındaki dar bir aralıkta konsolide olmaya devam ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0,41 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,0000107 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu için bu metrik büyümeyi yansıttığından, günler içinde binlerce balina SHIB satın aldı. Şu anda WhaleStats verilerine göre, toplam SHIB sahiplerinin sayısı 1,175,413’tür.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin