featured

Shiba Inu yakım işlemleri devam ederken, fiyata dair beklentiler yüksek! İşte, son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun yakım işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Son 24 saatte 17,43 milyondan fazla SHIB token’ı yakıldı. Shibburn verilerine göre bu yakım işlemi sekiz ayrı işlemle gerçekleştirildi.

Shiba Inu

İki büyük yakma işlemi, merkezi olmayan kripto para birimi olan Uniswap ile ilişkili cüzdandan geliyor. İlk işlem 6,111,360 adet SHIB token’ının kalıcı olarak tedavülden kaldırılmasıyla gerçekleşirken, ikinci işlemde ise 6,153,724 adet SHIB token’ı imha edildi.  Etherscan.io verileri tarafından sağlanan verilere göre, her iki yakma işlemi de 10 saat önce gerçekleştirildi.

Fiyat nasıl tepki verecek?

Söz konusu büyük yakma işlemlerine rağmen Shiba Inu’nun genel yakım oranı bir önceki güne göre %26,24 oranında daha düşük.

Genel olarak, Shibburn.com’un resmi web sitesindeki verilere göre, şimdiye kadar muazzam miktarda SHIB token’ı (410,384,664,783,380) kalıcı olarak dolaşımdan kaldırıldı. Halen dolaşımda olan toplam SHIB sayısı ise 571,666,649,767,961’dir.

Shiba Inu, en popüler kripto veri toplama web sitesi CoinMarketCap’te bir kez daha “en üst trend” hâline geldi. Bu gelişme, lider geliştirici Shytoshi Kusama’nın Twitter biyografisine “Shibarium” kelimesini eklemesinden sonra geldi. Bu, ekibin daha önce duyurduğu ancak henüz piyasaya sürmediği Shibairum – Layer 2 adlı yeni bir çözümün piyasaya sürülmesiyle ilgili topluluk arasında spekülasyonlara ve beklentilere yol açtı.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin