SHIB durdurulamıyor: Yeni ATH geldi!
SHIB durdurulamıyor: Yeni ATH geldi!

Shiba Inu fiyat tahmini: SHIB, yüzde 9 artışı sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, son zamanlarda en iyi performans gösteren şaka kripto paralarından biri olmuş durumda. ‘Doge katili’ geçen ay yüksek alıcı desteği topladı ve bu da onu aylık yeni zirvelere itti. SHIB sadece bir ayda yaklaşık %230 arttı ve bu kazanımlar yavaşlamıyor gibi görünüyor.

SHIB, 24 saat içinde %8,3’lük bir kazancın ardından yazı yazılırken 0,00002793 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu fiyat tahmini

SHIB’nin kazanımları devam ederse, bir sonraki direnç seviyesi olan 0,00003$’a doğru ilerlediğini görebiliriz. Kripto para, son 24 saat içinde bu seviyelere ulaşmaya çalıştı ancak 0,000029 dolardan reddedildi. Kripto paranın ayın başındaki yükseliş rallisi sırasında 0,000035 doları zorlamayı başarmıştı. Alıcı desteği o zamanki kadar güçlüyse, bu yüksek seviyelere tekrar ulaşılabilir.

Daha geniş pazar desteği güçlü ve bu nedenle boğaların sürdürme şansı yüksek. Bu sebeple, SHIB’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00003791’i test etmesine izin verebilir.

Öte yandan, kripto paranın yükselişi esas olarak alıcı desteğinden kaynaklanmakta. Satış baskısı tetiklenirse, 0,000020 doların en düşük seviyelerine doğru büyük bir düşüş görebiliriz. Daha geniş pazardaki düşüşler, SHIB’nin 0,0000019$’ın en düşük seviyelerine inmesine de neden olabilir.

24 saatlik SHIB rallisi, Elon Musk’ın yakın tarihli bir tweetine atfedildi. Tesla CEO’su, aya giden bir Shiba Inu köpeğini gösteren bir gönderi paylaştı. Daha önce olduğu gibi, Musk’ın Shiba Inu ile ilgili tweetleri, kripto paranın her zaman yeni seviyelere yükselmesini sağlıyor.

Shiba Inu ayrıca yakın zamanda Shiboshi NFT’lerini ortaya çıkararak takas edilemez tokenlere girişti. Bu NFT’ler 14 Ekim’de piyasaya sürüldü ve SHIB rallisine katkıda bulunuyor. Lansman sırasında 10.000 NFT dakikalar içinde satıldı.

 

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin