Shiba Inu'da hedef neresi? Bu veriye bakanlar %98 doğru tahmin yapıyor!
Shiba Inu'da hedef neresi? Bu veriye bakanlar %98 doğru tahmin yapıyor!

Shiba Inu’da hedef neresi? Bu veriye bakanlar %98 doğru tahmin yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu %23,6 Fibonacci direncine ulaştığından beri düşüyor. SHIB satıcıları, fiyatı EMA şeritlerinin altında tutarak boğa rallilerini reddetti. Ayılar uzun vadeli simetrik üçgenin kırılmasını da tetikledi.

Satıcılar mevcut hissiyattan yararlanmaya ve satın alma rallilerini engellemeye devam ederse, SHIB 0,00001082 dolarlık desteği yeniden test edebilir. Bu haberin yazıldığı sırada meme coin 0,00001223 dolardan işlem görüyor.

SHIB günlük grafik

SHIB uzun vadeli aşağı kanaldan çıktıktan kısa bir süre sonra, 0,000033 dolarlık dirençten düştü. Bu arada boğalar, son dört ayda trend çizgisi direncini (önceki destek) ziyaret ederek diplerin kontrolünü ele geçirdi.

%23,6 Fibonacci seviyesinde inandırıcı bir şekilde sert bir engelle karşılaştıktan sonra, ayılar 0.00002 $ seviyesinin altında bir ralliyi hemen çektiler. SHIB sonrasında 12 Mayıs’ta yedi ayın en düşük seviyesine geriledi. EMA şeritleri arasındaki artan boşlukla birlikte, satıcılar güç gösterisine çıktılar.

Bollinger Bantlarının (BB) alt bandının 0.00001082 dolarlık desteğe yaklaşmasıyla birlikte, fiyat hareketi son düşen takozdan çıktı. Dolayısıyla, 0,000011 dolar bölgesine doğru bir geri çekilme, önümüzdeki günlerde kısa vadeli bir boğa rallisini 0,000013 dolara taşıyabilir.

38-40 aralığının üzerinde kalmayı başaramayan RSI, aşırı satım bölgesinde önemli bir geri çekilme gördü. 33 direncini devirmek için mücadele eden boğalar ile mevcut canlanma aşaması zayıf görünüyor.

Bununla birlikte, Aroon yukarı (sarı) ve Aroon aşağı (mavi) göstergelerinin olası bir yükseliş yönlü kırılımı, yükselişe geri dönüş olasılığını yeniden ateşleyecek. Ayrıca, CMF kritik bir aşamada. -0,1 işaretinin altında bir kapanış, fiyatla düşüş eğilimini teyit edecek ve SHIB’nin grafiğinde potansiyel bir toparlanmayı geciktirecek.

Bitcoin ile %98 benzerlik

Teknik göstergeler karışık olsa da, mevcut piyasa yapısı düşüş söylemini güçlendiriyor. Devam eden bir geri çekilme, boğalar satış baskısını ortadan kaldırma şansı elde etmeden önce 0,00001 dolar bölgesinde dinlenme alanları bulabilir. 0.000013 $ seviyesinin ötesinde potansiyel bir toparlanma, alıcıların EMA şeritlerinin direncini test etmeleri için kapılar açacak.

Son olarak, SHIB, Bitcoin ile yüzde 98 oranında 30 günlük bir korelasyona sahip. Bu nedenle, genel piyasa duyarlılığı ile Bitcoin’in hareketine dikkat etmek, kârlı bir hamle yapmak için gerekli olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin