Shiba Inu, ETH cüzdanlarında yeniden birinci sırada! SHIB yeni bir ralli yapabilir mi?

Shiba Inu, ETH cüzdanlarında yeniden birinci sırada! SHIB yeni bir ralli yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para birimi olan Shiba Inu (SHIB), ilk 1000 Ethereum (ETH) cüzdanı arasında dolar bazında en çok bulundurulan token pozisyonuna geri geldi. Meme para birimi, piyasadaki son fiyat çöküşü sırasında üçüncü sıraya gerilemişti. Bununla birlikte, Ethereum cüzdanları arasında tutulan SHIB tokeninin yükselişi, büyüyen bir balina birikimine işaret ediyor.

Shiba Inu
En büyük 1000 Ethereum cüzdanının biriktirdiği varlıklar

Altcoin, piyasa değerinde Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktığı Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000894 dolara ulaştı. Bununla birlikte, Kasım ve Aralık ayları, perakende pazarında yaşanan bir dizi listeleme ve benimsemeye rağmen meme para biriminin fiyatı düşüş gösterdi.

Shiba Inu (SHIB) fiyat uykusunda

SHIB, Kraken borsası tarafından Kasım ayının sonuna doğru listelendi ve bu da altcoin’in %33 oranında artmasına yardımcı oldu. 0,000050 dolarlık yeni bir aylık en yüksek seviyeye yükseldi, ancak Aralık ayının ilk haftasında kripto pazarından yaklaşık 500 milyar doları silen %30’luk piyasa çöküşü sırasında kazanımların çoğunu kaybetti. Altcoin yakın zamanda BitPay tarafından perakende ödeme için de listelendi, ancak duyurunun fiyatı üzerinde Kraken ile benzer bir etkisi olmadı.

SHIB şu anda 0,00003134 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %3’lük bir düşüş görüyor. Altcoin, 30 Kasım’daki aylık en yüksek seviyesinden bu yana sürekli bir düşüş gördü. Altcoin, artan balina birikimi ve artan sosyal medya hakimiyetine sahip ve bir aylık fiyat uykusundan çıkmak istiyor.

Shiba Inu
SHIB fiyatı

Shiba Inu yeni bir ralli yapabilir mi?

Shiba Inu, Ekim ayında DOGE’nin Mayıs rallisini taklit ederek yaklaşık %1.000 arttı ve sonunda piyasa değerine göre ilk 6 kripto para birimine yükseldi. Benzer bir başarıyı tekrarlamak oldukça zor olsa da, ihtimal, geçen yıl meme para birimlerinin çift ve üç haneli rakamlarda nasıl arttığı göz önüne alındığında, tamamen göz ardı edilemez.

Shiba Inu topluluğu, bir meme tokeni veya bir DOGE katili olmanın ötesine geçti ve oyna-kazan (P2E) oyunlarıyla metaverse’e doğru genişliyor. SHIB topluluğu, bir Robinhood listesi için sosyal medyada toplanmaya devam ediyor ve birçoğu bunun altcoin için bir sonraki ralliyi tetikleyebileceğine inanıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin