Shiba Inu, ETH balinaları arasından en fazla ERC-20 cüzdan payına ulaştı!
Shiba Inu, ETH balinaları arasından en fazla ERC-20 cüzdan payına ulaştı!

Shiba Inu, ETH balinaları arasından en fazla ERC-20 cüzdan payına ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ($SHIB), fiyatı düşüş göstermesine rağmen güçlü zincir içi ölçümler gösteriyor. Shiba Inu, ETH balinaları arasında en büyük ERC-20 holdingi oldu. SHIB, Chainlink, OKB ve USDT cüzdanlarını geride bırakarak, %21’in üzerinde payla en büyük ERC-20 cüzdanı olmayı başardı.

SHIB ERC-20 yatırımı şu an 2.3 milyar dolarda yer alıyor. $SHIB’nin ERC-20 holdingi şu anda 2.3 milyar dolar iken, WhaleSats hesabı bununla ilgili tweet paylaşmasının ardından yatırım yaptığı konuşuluyor.

Shiba Inu
WhaleSats listesi

Shiba Inu’nun ERC-20 payının resmi olarak bildirilmesinin ardından %17 oranında olan pay %3’e gerilediği bildirildi. Ancak bu düşüşün sebebinin veri işlemede bir hatadan mı kaynaklandığı henüz belli değil. Bu, Coinmarketcap gibi kripto fiyat izleme web siteleri için oldukça yaygın bir durum; verilerin yenilenmesine rağmen böyle sorunlarla karşılaşılabilir.

Shiba Inu’nun ERC-20 hakimiyeti, SHIB topluluğuna olumlu bir hava yaratabilir. Oluşan ERC hakimiyetine rağmen azalan işlem hacmi ve azalan cüzdan adresleri ayıların kripto paraya hakim olduğunu gösteriyor.

Shiba Inu ani yükselişinin ardından Kasım ayında kazançlarının %50’sini kaybetti ve şu an 0,000478 dolardan işlem görüyor. Mizahi paranın son 24 saatlik fiyat grafiği yükselişin sona erdiğini ortaya koyuyor. Ekim ayında, en büyük Dogecoin‘i ($DOGE) %1.000’e yakın bir artışla geçmeyi başarmıştı. Ancak Kasım ayında fiyat düzeltme yapmaya başladı.

Shiba Inu

Kraken, Shıba Inu’yu listeleyecek mi?

Kasım ayında gerçekleştirilen birkaç yeni güncellemeye rağmen fiyat düşmeye devam ediyor. Bunun başlıca nedeni, COO’nun $SHIB’yi listelemek için acil bir planları olmadığını ima etmesi gösterilebilir. Topluluğun uzun süredir beklediği Robinhood listesiyle ilgili herhangi bir gelişmenin olmaması fiyatı olumsuz etkileyen nedenlerden biri oldu. Ancak ABD’deki sinema zinciri AMC Theatres, $SHIB ödeme desteği ekleyeceğini duyurdu ve Kraken de bu hafta olası bir listelenebileceğine dair açıklamalarda bulundu.

Genel kripto piyasasının geçen hafta keskin bir şekilde düzeldiği göz önüne alındığında, Shiba Inu boğaların piyasa hissiyatında bir değişiklik ve iki büyük platformda yaklaşan liste ile fiyat tekrar yükselişe geçebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin