Shiba Inu Eternity güncellemesi bekleniyor! SHIB fiyatı artacak mı?
Shiba Inu Eternity güncellemesi bekleniyor! SHIB fiyatı artacak mı?

Shiba Inu Eternity güncellemesi bekleniyor! SHIB fiyatı artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son olaylar, Shiba Inu’ya yönelik ilgiyi tekrar canlandırdı. Perşembe günü, şirketin kurucusu ve baş programcısı Shytoshi Kusama, SHIB Ordusuna şirketin geliştirme ekibinin tüm Shiba Inu ekosistemi için etkileri olacak bir yakma mekanizması üzerinde çalışacak.

Shiba Inu ekibi, Twitter Uzay Etkinliği “Shiba Eternity Topluluğu Güncellemesi” aracılığıyla Shiba Inu Koleksiyon Kart Oyununun çıkışını resmi olarak duyurdu. Duyuruya göre, Shiba Eternity 1 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Shiba Inu Topluluğu, Android ve iOS App Store’larını aynı anda kırarken, bu sürümü “İndirme Günü” olarak kutlamayı planlıyor.

Sonuç olarak, kripto para ve genel ekosistem hakkında heyecan duyuluyor. Genel kripto piyasasıyla ilgili de olumlu gelişmeler devam ediyor. Yazım sırasında geliştirme ekibi hala 30 Eylül’de veya yaklaşık olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni güncelleme olan Shibarium’a son dokunuşları yapıyor.

Yükseltme, Shiba Inu ekosistemine ölçeklenebilirlik sağlayacak ve özellikle oyun tarafında ayrıca gaz giderlerini azaltacak. Kripto paranın değeri 0,000000957 ile 0,00001230 dolar arasında işlem görüyor. Bu, meme coinin kripto para birimleri için daha az elverişli bir dönem olan Haziran fiyat aralığında işlem gördüğünü gösteriyor.

Faiz oranlarındaki son yüzde 0,75’lik artış ve yıldan yıla kötüleşen enflasyon haberleri, yatırımcıların endişelenmesine sebep oldu. Fiyat, 10 Eylül’deki son zirvesinden yüzde 25,06 oranında çarpıcı bir düşüş yaşadı.

SHIB için sırada ne var?

Bununla birlikte, 21 Eylül tarihindeki dip noktasından 0,00001038 dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu fiyat aralığı, tokenin beklenen rahatlama rallisini destekleyecek. Altcoin 0,00001192 dolardaki son düşüş direnci temsil ediyor. Boğalar, 78,60 Fib seviyesine doğru herhangi bir atılımdan kolayca yararlanabileceği için bu seviye oldukça önemli. SHIB tokeninin Ethereum’a dayalı olması nedeniyle değeri Ethereum ekosisteminden etkilenebilir. Mevcut piyasa koşulları, kripto paranın bir çöküşe yol açabilecek oynaklığını artırabilir. Daha büyük finansal piyasalar 13 Eylül’deki düşüşten toparlanırsa, SHIB’nin toparlanma dalgasını süreceğini tahmin edebiliriz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin