Shiba Inu ekibi açıkladı: Beklenen Shibarium güncellemesi geliyor!
Shiba Inu ekibi açıkladı: Beklenen Shibarium güncellemesi geliyor!

Shiba Inu ekibi açıkladı: Beklenen Shibarium güncellemesi geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu için Shibarium güncelleme duyurusu SHIB yatırımcıların heyecanlanmasına neden oldu.  Elde edilen verilere göre popüler meme coin Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatı son 24 saatte %1,85 düştü. Bu nedenle, SHIB, yazının yazıldığı sırada 0,000009132 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Fiyat düşüşüne rağmen, SHIB sahipleri meme coinin önümüzdeki aylarda en iyi performans gösteren altcoin haline gelmesini sağlayacak bazı heyecan verici haberleri almaya başladı.

Shibarium’un geliştirilmesinde yer alan Twitter kullanıcısı Shytoshi Kusama (@ShytoshiKusama), bu yıl 29 Ekim’de şunları söylemişti:

“Baş aşağı çalışıyor. Güncelleme yakında geliyor ve bence bunu seveceksiniz.”

Yapılan açıklamada ise güncellemeyle ilgili belirsizlikler devam ediyordu.

Kısa bir süre önce Shibarium güncellemesiyle ilgili ilk ipucu paylaşıldı. Lucie tarafından atılan bir tweet’te Twitter kullanıcısı, Kusama’nın yaptığı bir gönderinin ekran görüntüsünü paylaştı. Gönderiye göre geliştirici, Shibarium’u SHIB’nin metaverse oyununu kullanarak test etmenin harika olacağına inanıyordu.

SHIB/ fiyatı için 9 Ekim’deki tweet’in SHIB fiyatı üzerinde çok az etkisi bulunuyor. İlk tweet’ten birkaç hafta sonra, SHIB’nin fiyatı, mumu kapatmadan 4 gün sonra 25 Ekim tarihinde 0,00001021 dolarlık dip seviyesinden 0,00001519 dolara yükselen çok günlük bir yükseliş hareketine girmeden önce hafifçe geri çekildi. Meme coin 0,00001291 dolardan işlem görüyor. SHIB’nin fiyatı daha sonra kanal içinde 0,00001400 dolar ile 0,00001142 dolar arasında konsolide oldu. Son olarak 9 Kasım tarihinde 0,00000874 dolara sert bir düşüş yaşadı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin