featured

Shiba Inu, düşüşü bir türlü durduramıyor! Yıl bitmeden yatırımcılarının yüzünü güldürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), kısa vadeli bir düzeltmeyi tamamladı ve ardından yatay bir direnç alanı tarafından reddedildi.

Shiba Inu, en köklü iki meme coin’lerinden birisidir. Diğer popüler olan meme coin ise Dogecoin’dir. Buna rağmen Shiba Inu, Dogecoin katili sayılmaz. Bunun yerine, her iki kripto para birimi de şimdiye kadar uyum içinde var olmuştur.

SHIB fiyatı, 15 Ağustos’ta uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu çizgi, 29 Ekim ile 4 Kasım arasında çok sayıda reddedilmeye neden oldu. Kısa süre sonra fiyat, 0,0000097 dolarda bulunan destek noktasının altına düştü. 22 Kasım’da ise 0,0000081 dolar ile en düşük seviyeye dokunuldu.

Bu olumsuz hareketlerin ardından meme coin’in fiyatı, günlük RSI’da yükseliş sapması ile birlikte yukarı yönlü bir hareket başlattı. Bu bir miktar yükselişin önünü açsa da fiyat, 0,0000097 dolarda bulunan direnç noktasını kıramadı. Bunun yerine, uzun bir üst fitil oluşturdu ve sonraki 24 saat içinde önemli ölçüde düşüş yaşadı. Bu ret aynı zamanda 50 işaretindeki RSI değeri ile birleşti.

Sonuç olarak, günlük zaman dilimindeki teknik analiz düşüşe işaret ediyor. Shiba Inu fiyat tahmininin yükselişe geçmesi için 0,0000097 dolardaki direnç noktasının kırılması gerekiyor.

Shiba Inu

Fiyat, kısa vadeli düzeltmeyi tamamladı

Altı saatlik grafik de SHIB fiyatındaki düşüşün devam edeceğini gösteriyor. Bunun ana nedeni, A:C dalgalarının neredeyse 1:1 oranına sahip olması ve tamamlanmış bir W-X-Y yukarı yönlü düzeltici yapıdır.

Düşüş devam ederse, Shiba Inu fiyatı 0,000069 dolara kadar gerileyebilir.

0,00001 dolardaki Y dalgasının üzerindeki bir hareket, düşüş eğilimini geçersiz kılacaktır.

BeinCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin