Shiba Inu, DOGGY DAO'nun ilk aşamasını duyurdu!
Shiba Inu, DOGGY DAO'nun ilk aşamasını duyurdu!

Shiba Inu, DOGGY DAO’nun ilk aşamasını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştiricileri, yakın tarihli bir blog gönderisinde Doggy merkezi olmayan organizasyonunun beta sürümü olan DAO 1’i duyurdu. Shiba Inu’nun Discord moderatörünün yakın tarihli bir oturum sırasında açıkladığı gibi, DAO, geliştiricilerin belirli alanlar üzerinde yetki kullanmasını engelleyerek topluluğa güç verecek:

Bizi belirli alanlar üzerinde otorite ve kontrol uygulama yeteneğinden caydırır.

DAO 1’in asıl amacı nedir?

DAO 1’in asıl amacı, topluluğun ShibaSwap merkezi olmayan borsadaki likidite havuzlarına hangi kripto para birimi çiftlerinin ekleneceğine karar vermek. Bu şekilde, Shiba Inu ekosistemine fayda sağlayacak projeler rekabetçi olmaya teşvik edilecek. Beta sürümü, Shib içindeki duyarlılığı ölçmek ve çok çeşitli tekliflerin yapılmasına izin verecek DAO 2 adlı sürümün piyasaya sürülmesinden önce geri bildirim almak içindir.

Şu andan itibaren kullanıcılar, oy hakkı kazanmak için BONE tokenini stake ederek ve tBONE token alarak her bir çift için oy kullanabilecekler. Ayrıca, kullanıcılar BONE likidite sağlayıcılarının ne kadar alacağına da karar verebilecek. Kullanıcılar, iki haftalık bir süre boyunca likidite havuzunda görünecek en fazla 30 çift seçebilirler. Bundan sonra, topluluk yeni bir ticaret çifti paketi seçmek zorunda kalacak:

Devam edecek ve döngü bir kez daha başlayacak.

Balinalar, muazzam etkileri nedeniyle çoğu kripto projesi için bir tehdit olmaya devam ediyor. Shiba Inu geliştiricileri, oylama sürecinin büyük sahipler tarafından çarpıtılabileceği gerçeğini kabul ediyor. Ancak önümüzdeki günlerde sistemi daha adil hale getirmeyi amaçlayan bir mekanizma tanıtacaklar. BONE tokenlerini daha uzun süre kilitlemek için yakında yeni bir stake sözleşmesi başlatacaklar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin