featured

Teknik göstergeler boğaların lehine: Shiba Inu, kritik direnci kırarsa yükseliş başlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, günlük grafiğinde uzun süredir geçerliliğini koruyan direnç çizgisinden bir yükseliş eğilimi gösterdi. Bu kırılma, piyasa duyarlılığının yavaş yavaş değişmeye başladığının sinyalini verdi. Peki bu kopuş, gelecekte Shiba Inu fiyatını nasıl etkileyecek?

Günlük RSI eğimindeki yükseliş sapması da satın alma baskısının arttığını gösteriyor.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi, 1,8 milyar dolardır. Bu da %167’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Düşen bir trend çizgisinin etkisi altında, Shiba Inu fiyatı son yedi ayda istikrarlı bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte kripto piyasasındaki artan belirsizlikle birlikte, meme coin’in fiyatı ani bir dönüş yaptı 0,0000102 dolar seviyesinin üzerinde bir sürdürülebilirlik oluşturdu.

İki haftalık bir konsolidasyonun ardından, alıcılar trend kontrolünde üstünlük sağlamak için mücadele etti. Bunun sonucunda direnç noktasını kırmayı başardılar. Bu yükseliş patlaması, kapana kısılmış yükselişi serbest bıraktı.

Şimdiye kadar çıkış sonrası ralli, fiyatı %9,5 oranında artırarak 0,0000114 dolara kadar yükseltti. Alıcıların ilgisinin devam etmesi durumunda Shiba Inu 0,0000115 dolar ile 0,0000116 dolar arasında bulunan direnç bölgesini aşacak ve ardından 0,00001254 dolara kadar yükselecek.

Shiba Inu

Bu direnç kırılmalarının her biri, toparlanma hareketlerini uzatmak için yükseliş ivmesini artıracak.

Öte yandan, satış baskının artması ile birlikte Shiba Inu uzun vadeli bir konsolidasyon aşamasına girebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Fiyat hareketindeki yatay eğilime rağmen RSI değerindeki istikrarlı büyüme, yükseliş eğiliminin altında yatan büyümenin arttığını gösteriyor.

EMA’lar: 0,0000116 dolar işaretine yaklaşan 200 günlük EMA, güçlü bir direnç seviyesi oluşturuyor.

Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000112 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim boğaların lehine. Volatilite ise yüksek.

Gözde meme coin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,0000116 dolar ve 0,0000125 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,00001028 dolar ve 0,0000097 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin