featured

Shiba Inu yükseliyor ama bir türlü önemli direnç noktasını kıramıyor! Sıçrama yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, 22 Ocak tarihinden bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Ancak, yukarı hareketin zayıflığı nedeniyle henüz yükseliş yönünü doğrulayabilmiş değil.

SHIB, 28 Ekim tarihinde tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,000088 dolara ulaştığından beri düşüşte. Aşağı yönlü hareket altcoin’i 22 Ocak’ta 0,000017 dolara kadar düşürdü. Bu da şu ana kadar ulaştığı en yüksek seviyeden %80 oranında bir düşüşe tekabül eder.

Shiba Inu, daha sonra başka bir düşüş yerine yukarı doğru bir hareket başlattı. Ancak yine de 0,000031 dolarda bulunan kritik seviyeyi geri alamadı.

Shiba Inu grafik

Kripto para yatırımcısı @Altcoinsherpa, bir Shiba Inu grafiği tweetledi. Bu tweetinde altcoin fiyatının ocak ayının en düşük seviyelerinden itibaren yukarı yönlü bir hareket başlattığını belirtti. Tweet’ten bu yana SHIB, 0,000031 dolardan reddedildi ve aşağı doğru bir hareket başlattı.

Shiba Inu sıçrama yapabilecek mi?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler, karışık sinyaller verdikleri için trendin yönünü doğrulamakta başarısız oluyor. Bu hem RSI hem de MACD için geçerlidir.

Bir momentum göstergesi olan RSI, 50 endeksinin hemen altına düştü. Bu, trendin kademeli olarak düşüşe geçtiğine dair bir işaret olarak kabul ediliyor. Ayrıca, bu seviyenin üzerindeki bir önceki artışı sadece bir sapma olarak gösteriyor.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalama (MA) tarafından oluşturulan MACD hâlâ negatif. Bu, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli olandan daha yavaş olduğu anlamına gelir.

Altı saatlik grafik, altcoin’in daha önce 7 Şubat tarihinde yükselen bir paralel kanaldan çıktığını gösteriyor. Yukarı hareket sürdürülemediğinden, fiyat 17 Şubat’ta bu kanala geri düştü ve şu anda destek çizgisine yakın işlem görüyor.

Bu nedenle, Shiba Inu’nun bu seviyede sıçrama yapması mümkündür.

Bu veriler, azalan bir paralel kanalı gösteren iki saatlik grafik tarafından da desteklenmektedir. SHIB şu anda bu kanalın destek bölgesinde işlem görüyor.

Bu nedenle, mevcut alanın bir tersine çevirme başlatması muhtemeldir.

Dalga sayısı analizi

Devam eden düşüşün, beş dalga yukarı hareketinde dördüncü dalganın bir parçası olması mümkündür. Bu durumda, Shiba Inu şu anda dördüncü dalga geri çekilmesini tamamlıyor. Bu, keskin bir düşüşün ardından beşinci ve son dalganın geldiği bir olaydır.

0,000023 dolarlık birinci dalganın altına bir düşüş, bu olası senaryoyu geçersiz kılacaktır.

Üçüncü dalga genişlediğinden, beşinci dalganın küçük olması ve birinci dalganın hemen üstünde bitmesi olasıdır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin