Shiba Inu topluluğu, son 24 saatte dikkat çeken bir başarıya imza attı: Fiyatlar nasıl etkilenecek?
Shiba Inu topluluğu, son 24 saatte dikkat çeken bir başarıya imza attı: Fiyatlar nasıl etkilenecek?

Shiba Inu topluluğu, son 24 saatte dikkat çeken bir başarıya imza attı: Fiyatlar nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu kullanıcı topluluğu, son 24 saat içinde neredeyse çeyrek milyar SHIB tokeni yakarak sevilen meme tokeni SHIB’e karşı yine yüksek başarı gösterdi.

Shibburn izleme platformu tarafından sağlanan verilere göre, bu başarılı çabalar yakma oranını yaklaşık %1.447 artırdı.

Bu arada, hafta sonu boyunca SHIB ağındaki etkinliklerde dikkate değer bir artış yaşandı, çünkü bir günde binlerce yeni Shiba Inu cüzdanı ortaya çıktı. Ancak, tüm bu artan aktiviteye rağmen, geçen hafta SHIB’in değeri yalnızca %2,28 arttı.

SHIB yakma oranı yükseldi, milyarlarca kripto para yok edildi

Shibburn’ün web sitesinde paylaşılan verilere göre, Shiba Inu topluluğu üyeleri son 24 saat içinde toplam 225.049.340 SHIB tokeni yakarak piyasadan çekti. Bu yaklaşık olarak 2.000 dolara denk geliyor.

Bu sefer haftalık yakma işlemleri çok daha iyi geçti. Söz konusu kaynağa göre, geçen hafta SHIB topluluğu toplamda 2.915.482.121 SHIB tokenini yakarak kurtuldu. Bu, önceki döneme göre dolaşımdaki arzın %51,48 daha az olduğu anlamına geliyor ve yaklaşık beş milyar Shiba Inu tokeni ortadan kaldırılmış oldu.

Yeni SHIB cüzdanlarının sayısı arttı

Kripto analisti ve yatırımcısı Ali Martinez, hafta sonu ortaya çıkan yeni Shiba Inu adreslerinde ani bir artış olduğunu belirtti. Tweet’ine göre, yalnızca 26 Mayıs’ta kullanıcılar ağda 2.538 yeni SHIB cüzdanı oluşturdu. Bu son üç ayda yeni adreslerdeki en yüksek artış olduğunu gösteriyor.

Puppyscan tarafından sağlanan verilere göre, Shibarium Layer 2 çözümü olarak da bilinen Puppynet’in beta sürümüne bağlı toplam SHIB adresi sayısı 16 milyonu aşarak şu anda 16.067.857 cüzdanda bulunuyor. Toplam işlem sayısı 13.730.253’e ulaşırken, toplam blok sayısı bir milyonu aşarak 1.043.932 seviyesine ulaştı. Ancak tek bir bloğun üretilmesi için geçen süre 5,0 saniyeden 7,8 saniyeye yükseldi.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu meme coin, son 24 saat içinde %0,01 oranında bir düşüşle 0,000008781 dolar seviyesinde işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin