featured

Balina aktiviteleri Shiba Inu için dibin çok yakın olduğunu gösteriyor! Nasıl fırsata çevrilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, fiyatında %6’lık bir düşüş yaşadı. Bir SHIB gözlemcisi olan ShibaPlay’e göre ikinci en değerli meme coin, önemli destek noktalarında kontrolünü kaybettiğinden beri yüz milyonlarca dolarlık işlemler yapıldı.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, fiyatı kurtarmak üzerine pek bir şey yapmıyor gibi. CoinMarketCap verilerine göre SHIB, %4,13’lük bir düşüşle trendin net olarak aşağı yönlü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dolayısıyla bunların aynı anda gerçekleşmesi, meme coin’in kısa vadeli dibinin neredeyse geldiğini gösteriyor.

Strateji tam olarak nedir?

Balinalar yalnızca büyük miktarlarda SHIB satın almakla kalmadı, çoğu hemen hemen aynı şekilde token’larını transfer etti. ShibaPlay’e göre, 193,923,219,456 adet SHIB token’ı satın alan bir balina, Etherscan makbuzuna göre bunu transfer etti.

Shiba Inu

Daha sonraki işlemler de benzer bir yol izledi.

MACD göstergesine göre fiyat düşüşü devam edebilir. Dolayısıyla Shiba Inu yatırımcılarının ekstra dikkatli olması gerekiyor.  Histogramın altındaki 26 ve 12 EMA seviyeleri arasındaki farkla birlikte, düşüş momentumu hâlâ geçerli.

Yine de MACD’de hem alım hem de satış güçleri de negatifti. Bu aynı zamanda gözde meme coin’in fiyatının daha da düşebileceğini, özellikle de satış gücünün satın alma baskısı üzerinde daha güçlü olduğunu söylüyor.

Müthiş Osilatör (AO) de MACD ile benzer bir sonuca işaret ediyor. Gösterge, düşüşe işaret ediyor. Ancak bu, SHIB birikiminin iki trilyonu geçebileceği anlamına gelebilir mi?

Bunlara dikkat edin

Glassnode’dan gelen veriler, satın alınan SHIB token’larını borsalardan alan balinalarla aynı fikirde görünüyordu.

Blockchain analitik platformu, 12 Eylül’de kaydedilen döviz bakiyesinin düştüğünü gösterdi. Söz konusu tarihte bu değer 168,29 trilyon iken, o tarihten bu yana bir trilyona yakın SHIB token’ı elden çıkarıldı.

Bununla birlikte, Shiba Inu’nun genel hacmi son 24 saat içinde düştü. Santiment, ayrıca aktif mevduatların o kadar etkileyici olmadığını da ortaya koydu.

Dolayısıyla, bir birikim fırsatı görenlerin yalnızca balinalar olması mümkün olabilir. Buna rağmen, dipten sarın alma şansı da mevcut.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin