Shiba Inu değeri günden güne eriyor: DOGE katili nerede duracak?

Shiba Inu değeri günden güne eriyor: DOGE katili nerede duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değeriyle meme coinler arasında ikinci sırada yer alan Shiba Inu, düşüşü durduramıyor. Ara ara toparlanma yaşasa da düşüş trendini bozamadı. Son olarak Shiba Inu değeri kayıp yaşayan taraf olarak dikkat çekti. 15 milyar dolara dayanan market değerine yaklaştı. SHIB topluluğu ise bu süreçte bekleyişini sürdürüyor. 

Mem tokenı tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse %70 düştü. Dogecoin katili olarak bilinen Shiba Inu, fiyatını Ekim 2021’de 0,000088$ seviyesine ulaştırmıştı. Bu alan varlık için bir rekor seviyesi olarak kabul edilmişti. Ancak yüksekliğe çıkmasından sonra son birkaç ayda aşırı satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Satış baskılarının artması varlığı neredeyse %100 düşüşe sürükledi.

Diğer yandan en büyük rakibi Dogecoin ise geçtiğimiz hafta fena sayılmayacak bir performans gösterdi. Dogecoin, Tesla’nın duyurusunun ardından son 7 gün içinde iyi bir toparlanma gördü. Meme coin, haftalık ortalama yüzde 8 artarak kötü piyasanın öne çıkanı oldu. Shiba Inu değeri ise bu süre zarfından geri çekilmelere sahne oldu.

Shiba Inu değeri kritik seviyelerde

Shiba Inu değeri kritik seviyelerde

SHIB varlığı 2022 yılına yakım işlemleriyle giriş yapmıştı. Ekip ciddi bir oradan yakım ile her gün piyasa arzını azaltıyor. Ayrıca balinaların dip seviyelerden alım yapması meme coini pek hareket ettirmedi.

Coinmarketcap’in son verilerine göre, Shiba Inu değeri son zamanların dip seviyesini gördü. 12 Ocak’tan bu yana en düşük seviye olan 15 milyar doların altına düştüğünü gösteriyor. Tüm zamanlar zirvesini gördüğünde market değeri 50 milyar doları geçmişti. Bu düşüşler yeni dip seviyeler bulana kadar devam edebilir.

Shiba Inu ne kadar?

Shiba Inu ne kadar?

SHIB, dolar karşısında 0,000027 seviyelerinden işlem görüyor. 3 aylık süre zarfında sürekli bir düşüş içinde oldu. DOGE katili piyasanın gidişatına göre yön çizecektir. SHIB/TRY paritesi ise 0,00037 seviyesinde.

Shiba Inu ne zaman çıktı?

En değerli ikinci meme coin, yaklaşık olarak 2 sene önce piyasaya giriş yaptı. Coinmarketcap verilerine göre SHIB, 2020 yılının Ağustos ayında piyasaya giriş yaptı. Dogecoin’e göre oldukça yeni bir varlık olduğunu görüyoruz.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin