featured

Shiba Inu, dar bir aralıkta sıkışıp kaldı! Yeni haftada bu aralığı kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, 0,00000960 dolar ile 0,0000082 dolar seviyelerinin sınırlandırdığı bir aralıkta dalgalanıyor. Bu yatay ralli, piyasa katılımcıları arasındaki kararsızlığı yansıtıyor. Aynı zamanda, önceki toparlanmaya devam etmek için baskıya duyulan ihtiyaca işaret ediyor. Bu nedenle, bu aralığın herhangi bir seviyesinden bir kırılma, meme coin’in bir sonraki hareketinin yönünü belirleyecektir.

Shiba Inu fiyatı, şu anda ticaret yapılmayan bir bölgede sıkışıp kaldı. Nötr çizginin altındaki günlük RSI eğimi, satıcıların üstünlüğe sahip olduğunu gösterir.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi, 87,5 milyon dolardır. Bu da %0,96’lık bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

FTX kripto borsası çöküşünden sonra, Shiba Inu fiyatı 0,0000082 dolar seviyesinin üzerinde sürdürülebilirlik gösterdi. 22 Kasım’da meme coin, bu destekten geri dönmeyi başardı ve yeni bir toparlanma döngüsünü tetikledi.

Bununla birlikte, fiyat rallisi azalan hacim tarafından desteklendi ve çok sayıda uzun kırmızı mum, zayıf yükseliş ivmesini gösterdi. Sonunda 0,00000961 dolar seviyesinin üzerindeki yoğun satış baskısı hareketi yataya çevirdi ve dar bir aralık oluşturdu.

Shiba Inu grafik

Shiba Inu fiyatı, son iki hafta içinde 0,00000960 dolar ve 0,0000082 dolar seviyeleri arasında rezonansa girdi. Bu da ticaret yapılmayan bir bölgeyi yansıtıyor. Ayrıca SHIB, şu anda 0,00000921 dolar civarında işlem görüyor. Kripto pazarında devam eden belirsizlik bu konsolidasyonun uzamasına sebep oluyor.

Bu nedenle, giriş fırsatları arayan yeni yatırımcılar bu aralığın kırılması beklemedir.

Yükseliş momentumunda zayıflık gösteren fiyat hareketiyle, destek noktasından bir kırılma fiyatı 0,0000083 dolara düşürebilir.

Öte yandan, 0,0000960 doların üzerinde kapanan bir günlük mum, %13 oranında artışla SHIB fiyatını 0,0000104 dolara yükseltebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI): Meme coin fiyatının hızını ve büyüklüğünü yansıtan RSI göstergesi, nötr çizginin altına hareket ederken düşüş eğilimi gösteriyor.

EMA’lar: 20 ve 50 günlük EMA’lar, SHIB fiyatına dinamik direnç sunar ve trendin ayıların lehine olduğunu gösterir.

Gözde meme coin’in fiyat hareketini şu anda ayılar kontrol ediyor ve volatilite yüksek. Shiba Inu için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,0000096 dolar ve 0,0000104 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,0000089 dolar ve 0,0000083 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin