Shiba Inu'da yakım devrimi başlıyor
Shiba Inu'da yakım devrimi başlıyor

Shiba Inu’da tarihi bir sayfa açılıyor: “Yakım devrimi” başlıyor, SHIB alevleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştiricileri tarafından başlatılan yeni bir yakma mekanizması, protokolün yerel SHIB tokeni ShibaSwap değişim platformunda yakım yapan topluluk üyelerini ödüllendirecek.

Shiba Inu yakımları neye sebep olacak?

Kripto paraların yakılması demek, tokenleri asla geri alınamayacak bir cüzdana göndererek dolaşımdan kalıcı olarak çıkarmak anlamına geliyor. Kripto projeleri, arzı azaltmak için tokenleri yakabilir ve bu da varlık daha kıt hale geldikçe gelecekte fiyatların artmasına neden olabilir.

Topluluk zaten tokenleri yakarken, portal süreci kullanıcılar için teşvik ediyor. Kullanıcıların ölü bir cüzdan adresine SHIB tokenleri göndermesine izin veren sistem, karşılığında kullanıcılara “burntSHIB” tokenleri gönderiyor.

Bunlar daha sonra, Shiba Inu topluluğu tarafından oluşturulan ayrı bir token olan RYOSHI biçiminde kullanıcılar için ödüller oluşturmak üzere stake edilebiliyor.

Veriler, portalın Pazar günü faaliyete geçmesinden bu yana yaklaşık 11 milyar SHIB tokeninin yakıldığını gösteriyor. Bu, mevcut fiyatlarla 251.000 ABD dolarının biraz üzerinde. Veriler, katılımcıların yıllık %9 getiri elde ettiğini gösteriyor.

Mekanizma, piyasadaki gerileme sırasında SHIB fiyatlarını desteklemek adına pek etkili olamadı. SHIB, son 24 saatte %5,3 değer kaybetti ve kayıpların çoğu Pazartesi günü Asya sabah saatlerinde piyasa genelindeki düşüşün ardından geldi.

Shiba geleceği

Bir tokenin yakımı, arzı azalttığı için teorik olarak bir varlığın fiyatının yükselebilmesi için iyi bir alan yaratıyor. Ancak bunun kesinlikle bir yükseliş katalizörü olmadığını ve SHIB gibi çok yüksek arza sahip bir coin’in bundan çok daha fazlasına ihtiyacı olduğu unutulmamalı.

Meme coin’ler piyasa ortalamasına göre çok daha riskli varlıklardır. Bu yüzden piyasa yapısını iyi incelemenizi ve kripto paraların genelini sürekli takip etmenizi öneririz.

CoinDesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin