Shiba Inu

Shiba Inu, cüzdan sayısında bir dönüm noktasına ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler şaka coini projesi Shiba Inu, bir milyondan fazla SHIB sahibiyle devasa bir dönüm noktasına ulaştı.

Son zamanlarda yaşanan türbülansa ve sadece birkaç ay öncesine kıyasla talepteki düşüşe rağmen, Shiba Inu’nun kullanıcı tabanı bir milyon cüzdana ulaştı. Shiba Ekibi haberi verdikten kısa bir süre sonra, kripto para çift haneli rakamlarla yükseldi. Ancak daha sonra bir kez daha geri çekildi.

NFT’ler ve DeFi’nin yanı sıra 2021, Dogecoin’in muazzam popülaritesi ve fiyat artışı ve ardından sayısız taklitçinin ortaya çıkması ile memecoin yılı olarak tarihe geçecek.

Shiba Inu kendini DOGE katili ilan etmişti

Kendi kendini DOGE katili ilan ettikten sonra fiyatı fırladı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000086$’a ulaştı. Bu da onu 100.000.000’luk bir yatırım getirisi ile yılın en başarılı yatırımı haline getirdi.

Bir noktada, piyasa değeri açısından Dogecoin’i bile geride bıraktı ve tüm bunlar şüphesiz hızlı kazanç vaadiyle gelen yeni kullanıcıları cezbetti.

Benimseme eğrisi takip eden birkaç ayda yoğunlaştı ve proje dün güncellenerek büyük bir dönüm noktasına, yani bir milyon SHIB sahibine ulaştı.

Bu, yaklaşık 39 milyon aktif adresiyle tartışmasız en çok benimsenen ve popüler kripto para birimi olan Bitcoin’den çok uzak olsa da bir yıl önce bugün çok az kişinin Shiba Inu’yu duyduğunu düşünürsek önemli bir başarı.

26 Kasım Shiba Inu

Duyurunun ardından Shiba fiyatı arttı

Ekip haberi Twitter’da duyurduktan kısa bir süre sonra, Shiba Inu fiyatı günlük en düşük 0,000039 dolardan 0,000048 doların en yükseğine çıktı. Bununla birlikte, kripto para, şu anda piyasanın çoğuna benzer şekilde geri çekildi ve şu anda 0,0004 dolar civarında bulunuyor.

Bu bir milyon dönüm noktası, şaka coinin talebinin azalmakta olduğu ilgi çekici bir zamanda geliyor. Bu haftanın başlarında bildirildiği gibi, fiyat geçen ayki ATH çizelgesine göre %50’den fazla düştüğü için Shiba Inu’nun Google aramalarındaki sayısı düştü.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin