Shiba Inu, Cardano ve Monero için olumlu sinyaller var! İşte ayrıntılar
Shiba Inu, Cardano ve Monero için olumlu sinyaller var! İşte ayrıntılar

Shiba Inu, Cardano ve Monero için olumlu sinyaller var! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Cardano ve Monero ile ilgili olumlu görünüm var. Bazı SHIB dolaşıma geri dönerken Cardano ve Monero için fiyat artışı görünüyor. Shiba Inu 1 Aralıktan beri yakılıyor. Bu yakımla birlikte dolaşım arzı giderek azalıyor. Twitter kullanıcısı olan @shibburn’e göre, yeni oluşturulan Shiba Inu yakma web sitesi, daha fazla coin akması nedeniyle arzın tekrar arttığını ortaya koyuyor. Bunun arkasındaki neden, bazı kullanıcıların SHIB’lerini ShibaSwap platformundaki stake programından çekmeleri diyebiliriz. Bunun sonucunda da bu paraları dolaşıma geri gönderiyor.

Shiba Inu yakım işlemleri hız kesmeden devam ediyor!

Cardano, Monero ve diğer birkaç altcoin olası fiyat artışını gösteriyor. Santiment tarafından elde edilen bilgiler ışığında, altcoinlerin giderek artan bir şekilde aşırı kaldıraçlı short ve negatif fonlama oranları belirtileri gösterdiğini ve short likidasyonlarının potansiyel olarak bir fiyat artışına yol açtı. Bu, BTC piyasaları yukarı doğru itmeye başlarsa gerçekleşebilir, bu durumda büyük kısa likidasyonlara sahip altcoinler bu tasfiyeleri büyük olasılıkla kullanma eğiliminde olacak.

ADA, Cardano blockchaini çevreleyen iyimserliğin körüklediği 18 Ocak tarihinde artış göstererek 1,64 dolar seviyesine yükseldi.

Shiba Inu yakımları sonucunda ise 2.5 milyar SHIB yandı, bu hafta 428 milyon SHIB yakımı gerçekleşti.

@worldofao Twitter hesabı tarafından sağlanan son veriler, Shiba Inu token kullanıcılarının 1 Aralık’tan bu yana 2.5 milyar SHIB yaktığını ve bu miktarın neredeyse yarım milyonunun geçen hafta yok edildiğini gösteriyor. SHIB topluluğu, her yanmadan sonra token fiyatının yükselmeye başlamasını bekliyor. Robinhood tarafından listeleneceği söylentileri de bu artışta etkili olabilir. Ancak, ticaret uygulaması listelemeyi henüz onaylamadı ve SHIB hâlâ aynı aralıkta işlem görüyor.

Resmi Shiba Inu Twitter hesabının yakın tarihli bir güncellemesine göre, kripto paranın geliştiricileri “solucan deliği” adresleri sorununu çözmek için CoinMarketCap ile iletişime geçti. Geçen hafta, Shiba Inu topluluğu, en çok ziyaret edilen kripto para web sitesi oldu. Binance Smart Change, Terra ve Solana ile ilgili üç akıllı sözleşmeye dikkat çekti. Daha sonra CoinMarketCap, bunların, kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan tokenin sarılmış sürümleriyle zincirler arası işlemler için solucan deliği köprüleri olduğunu bildirdi.

Shiba Inu ekibi birlikte çalışabilirliğin önemini kabul etti, ancak bu tür köprüler tarafından sağlanan güvenlik seviyesinin “temel sınırları” olduğunu iddia ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin