featured

Hâlâ balinaların gözdesi olan Shiba Inu, büyük ralli için hazır olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, hafta boyunca %45 oranında bir yükseliş kaydetti. Bu hareket de onu piyasadaki en çok kazananlardan bir tanesi haline getirdi.

Bu ralli, Shiba Inu’nun ilk 100 Ethereum balinası tarafından en çok tutulan token olma konumuna korumasına yardımcı oldu. Blockchain veri izleyici tarafından sağlanan verilere göre, en iyi 100 ETH balinasının cüzdanlarının %14,48’ini SHIB token’ları oluşturuyor. Bu da 594,171,595 dolar değerinde SHIB token’ınına sahip oldukları anlamına geliyor.

Shiba Inu

Ayrıca, Shiba Inu son 24 saat içinde %4 oranında bir artış yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000011 dolar civarında işlem görüyor.

Unification tarafından sağlanan son Shibarium güncellemelerine göre, Shibarium Private Alpha TestNet birkaç haftadır etkin bir şekilde çalışıyor. Şu anda ise genel Beta TestNet dağıtımına hazırlanmak için geliştirme sürecinden geçiyor. L1 ve L2 arasında iki yönlü varlık transferleri, staking ve sonraki sürümlerde Shibaswap entegrasyonunu kolaylaştıracak cüzdan uygulaması şu anda aktif olarak geliştirilmekte olan ana araçlardır.

Doğrulama süreci de dahil olmak üzere kullanıcılar için tam ağ etkileşimi sağlayacak Shibarium Public Beta TestNet’in lansmanı 2022 yılının 3. çeyreği için planlanıyor.

Shiba Inu’nun topluluğa özel Twitter hesabı ShibaInuart, beta aşaması başlatıldığındaki beklentilerini paylaştı:

Dağıtım için planlanan Shibarium Public Beta TestNet aktif hale geldiğinde, blockchain ortamıyla etkileşime girenler için iş akışları aşağıdakilerin değerlendirilmesine yardımcı olacaktır. : performans kıyaslaması, kullanılabilirlik optimizasyonu ve mimari stabilizasyonu.

Gözler Switchere borsasında

Shibainuart, Shiba Inu üçlüsü: SHIB, BONE ve LEASH hakkında bilgi edinmek için zaman ayırdıkları için Switchere ekibine teşekkürlerini sunarken, şu anda tüm gözler Switchere’nin Shiba Inu ekosistem listesinde.

Haftanın başlarında, kripto borsası Binance, BONE’nin izlenmesini sağlayarak olası bir listeleme olabileceğine dair spekülasyonlara yol açtı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin