featured

Shiba Inu, tarih tekerrür ederse büyük bir yükseliş yaşayabilir! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yatırımcılar tarafından artan talebe cevap vermeye hazırlanıyor olabilir.

Eğer her şey yolunda giderse, Shiba Inu başka bir büyük fiyat hareketine hazırlanıyor olabilir. Rakip kripto para birimi Dogecoin, Ekim ayı sonlarında Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından yükseldiğinde, blockchain analitik firması Santiment, SHIB’in tarihsel olarak Dogecoin’in fiyat hareketlerini takip ettiği sonucuna vardı.

Shiba Inu

Santiment bu konuda şu sözleri söyledi:

DOGE ve SHIB gibi meme coin’ler hakkında ne düşünürseniz düşünün, bazı başarıları inkar edilemez. Shiba Inu, tarihsel olarak Dogecoin’in fiyat artış hareketlerini takip etmiştir.

Dogecoin’in hareketleri biraz soğuduktan sonra, Shiba Inu da doğal olarak onunla birlikte bir koşuya çıktı. Bu koşu sonucunda meme coin’in fiyatı 29 Ekim tarihinde 0,0000151 dolara ulaştı.

Dogecoin son 24 saatte %10 oranında değer kazandı. Bu kazanç oranı, son bir hafta içinde ise %40 olarak kaydedildi. Tarih tekerrür ederse, Dogecoin’in hareketi soğumaya başlar başlamaz SHIB büyük bir ralli yapabilir.

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, 0,00000922 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2,37 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. Haftalık zaman diliminde ise %11,17 oranında bir artış olduğu görülüyor.

Ek olarak SHIB şu anda, genellikle ana fiyat hareketlerinin habercisi olan bir konsolidasyon aşamasında. 16 Kasım’dan bu yana Shiba Inu, direnç ve destek görevi gören 0,0000965 dolar ve 0,00000817 dolar aralığında işlem görüyor.

Teknik göstergelerden günlük RSI, hafifçe yukarı doğru eğiliyor. Bu da yakında bir hareket olabileceği anlamına gelmektedir. Ancak, bu gösterge nötr seviye olan 50 işaretinin altında kaldığından, genel tablo konsolidasyon veya aralıklı ticarete işaret etmeye devam ediyor.

Balinalar biriktirmeye devam ediyor

Kripto veri izleyicisi WhaleStats’tan gelen veriler, ilk 100 Shiba Inu sahibinin SHIB bakiyesinde %0,2’lik hafif bir artış olduğunu gösteriyor.

Bu daha büyük sahiplerin, milyarlarca token satın alan kişiler olması sebebiyle %0,2’lik bir artış faydalı olabilir.

Bu birikim eğilimi devam ederse, Shiba Inu fiyatı artan talebe cevap vermek zorunda kalabilir. Yukarıda belirtilen tüm nedenlere rağmen, piyasa trendlerini yakından takip etmek yatırımcılar için faydalı olacaktır. Çünkü SHIB, piyasa lideri olan Bitcoin ile %97’lik bir korelasyona sahip.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin