Shiba Inu trilyon dolarlık Metaverse için hazırlanırken büyük bir gelişmenin eşiğinde
Shiba Inu trilyon dolarlık Metaverse için hazırlanırken büyük bir gelişmenin eşiğinde

Shiba Inu trilyon dolarlık Metaverse için hazırlanırken büyük bir gelişmenin eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, dolaşımdaki token sayısını büyük ölçüde azaltması ve fiyatları yukarı taşıması beklenen bir dönüm noktasında yakında odağını blockchain oyununa çevirebilir.

kripto varlığın önde gelen geliştiricilerinden biri olan Shytoshi Kusama tarafından yakın zamanda yapılan bir açıklamada, “oyunun geleceği” olarak adlandırdığı gelişme, sektörde bir oyun değiştirici olmaya hazırlanıyordu.

Eski Activision Başkan Yardımcısı, oyunlar bölümüne liderlik edecek

Bu düşüncenin Shiba Inu’nun kurucusu Ryoshi tarafından zaten öngörülmüş olduğunu açıklayan Kusama’ya göre oyun oynamak tamamen yeni bir düşünce olmasa da, ekibin bu fikri hayata geçirmeyi ciddi olarak düşünmeye başladığı zamana kadar değildi.

Bu notta, ekip, ünlü oyun geliştiricisi ve Activision’daki eski Teknoloji Başkan Yardımcısı William David Volk’un yardımıyla AAA oyunları geliştirmek için yardım istedi.

Geçen ay taraflar arasında imzalanan Gizlilik Sözleşmesi (NDA) ile Kusama, “FriendShibs”e yakışan bir figür oyunu geliştirmenin ve ekibe diğer tüm oyunlara göre rekabet avantajı sağlamanın tek kesin yolunun bu olduğunu kaydetti.

Shiba Inu oyunları inşa etme

Kusama’ya göre, Shiboshi oyununun ilk versiyonu William liderliğindeki bir grup müteahhit ve danışman tarafından inşa edilecek ve öncelikle mobil için mevcut olacak.

Ayrıca, tamamlandığında, ilk blok zinciri tabanlı oyunun, hizmetler, oyunlar için nominal ücretleri büyük ölçüde artıracak şekilde ayarlanmış bir katman-2 ağı olan Shibarium’da kullanılmak üzere yalnızca Shiba Inu’daki merkezi olmayan ekibe lisanslanacağını belirtti.

Ayrıca, uygulama içi satın alınan oyunlardan elde edilen ücretlerin SHIB ve Leash yakma fırsatları sunması ve tokenin değerini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Shiba Metaverse’e ne zaman girecek?

Kusama, Facebook’la bağlantılı gizlilik skandalları göz önüne alındığında Meta’nın metaverse fikrinden tamamen hoşlanmasa da, sanal bir dünyanın tüm görselleştirmesi onu heyecanlandırıyor.

Guardians of Shib’in talebi üzerine, Shiba Inu Core Devs’in (SICD) “Oshiverse” olarak bilinen metaverse’ünü geliştirmeye çalıştığını ima ediyor ve şu yorumu yapıyor:

“Shibarium, Shi, Shibanet, The Decentralized Shiboshi Game, Incubator ve yakın gelecekte ortaya çıkmayacak çok daha fazlası dahil Shiba Inu’nun pek çok yönü üzerinde çalışıyoruz. Çekirdek olarak Ethereum ile birleştirildiğinde, kesinlikle herhangi bir token veya şirket tarafından rakipsiz, başarılı bir yeni Shiba Evreninin büyüsünü sağlayacak olan bu unsurların birleşimidir.”

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin