featured

Shiba Inu yatırımcılarının yükseliş rallisinde dikkatli davranması gerekiyor! Bu seviyelerden reddedilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, daha yüksek zaman dilimlerinde ayıların hâkimiyeti altında.

Shiba Inu’nun, fiyat çizelgelerinde uzun bir birikim aşamasında olma olasılığını ortaya koydu. Yaklaşık bir yıldır düşüş trendinde işlem görüyor ve bu süreçte yaklaşık %90 oranında değer kaybetti.

Bu yazının yazıldığı sırada gözde meme coin, güçlü bir direnç noktasının hemen altında işlem görüyor. Teknik analiz, grafikte de vurgulanan kilit destek alanları ile güneye doğru bir hareketin muhtemel olduğunu ileri sürdü.

Dirençlere dikkat

Son iki ayda fiyat, grafiklerde bir dizi daha düşük zirveler ve daha düşük düşükler kaydetti. Shiba Inu,  Ağustos ortasından beri düşüş trendinde işlem görüyor. 0,0000117 dolar olan kilit seviye Eylül ayında dirence çevrildi.

Shiba Inu grafik

Ekim ayının başlarında, boğalar fiyatı bu direncin üzerine çıkarmak için bir kez daha şanslarını denedi. Ancak ayılar çok güçlüydü. Bu reddetme, önemli bir yatay seviye ile azalan kanalın yükseklerinin birleştiği noktada gerçekleşti.

Bu yazının yazıldığı sırada meme coin, yine bu kanaldaki direnç noktasına yakın. Ayrıca, %23,6 Fibonacci genişleme seviyesi de bu direnç noktası ile birleşti. RSI, son iki ayın en iyi kısmı için nötr 50 işaretinin altında kaldı.

Ekim ayında OBV, daha düşük seviyelere ulaştı. Ancak henüz bir destek seviyesinin altına inmedi. Bu, satıcıların üstünlüğe sahip olduğunun ve SHIB için başka bir düşüşün geleceğinin göstergesi olacaktır.  Öte yandan OBV, Temmuz ayından bu yana daha yüksek düşüşler kaydetti.

Shiba Inu birikim aşamasında mı?

180 günlük dolaşım, son aylarda birden fazla artış gördü. Geçen yılın Kasım ayından bu yana Shiba Inu fiyatının düşüş eğilimi nedeniyle, bu artışların çoğu keskin bir satışla aynı zamana denk geldi.

Dolayısıyla, bir süredir hareket ettirilmeyen token’ların taşındığı ve satıldığı sonucuna varıldı. Yine de, bu ani artışlar, borsalardaki arz metriğindeki bir artışa karşılık gelmiyor.

Aslında dolaşım artışı, borsalardaki arzın birkaç kez aşağı yönlü hareketine karşılık geldi. Bu belirtilen paralar, borsalardan soğuk depoya taşındı. OBV’den elde edilen bulguyla birleştiğinde, Shiba Inu’nun uzun bir birikim aşamasında olduğu ihtimali de gerçek olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin